Jump to content
  • Kaydol

Alemonline

Rip3
 Share

Önerilen Mesajlar

Değerli Alemgame Rohan Oyuncularımız Almış Olduğumuz Güvenlik Önlemleri Ve Oyunun

Gerek Huzuru Gerek Pazarını Dengede Tutma Amacıyla İp Sınırlamasında Birkaç Değişiklik

Yaptık;

Bir(1) Modem İpsi Üzerinden Maksimum Bağlantı Sınırımız: Dört(4)

Olarak Düzenlenmiştir İyi Oyunlar...

Önemli NOT: Bir(1) Bilgisayardan Yanlızca Tek Karaktere Giriş Hakkınız Vardır.

bu durumda  acme otologin aldığımzda birden fazla char acabilirmiyiz

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

1 saat önce, aktay28 yazdı:

bütün socks5 proxyler bizim bota uyumlu fakat oyun hepsini kabul etmiyor.oyuna uygun proxy bulmak zorundasınız.

oyuna uygun dediğin yabancı olmayan ip yani yerli proxy adresi gerekiyor doğru mu ? çünki yurt dışına kapalı diye biliyorum

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, DOGOOOOO yazdı:

oyuna uygun dediğin yabancı olmayan ip yani yerli proxy adresi gerekiyor doğru mu ? çünki yurt dışına kapalı diye biliyorum

Acme serverlarda proxy kullanılmıyor. OH forumunda acme whitelist yapmış. Superonline - TTnet - Vodafone internet kullananların dışında oyuna giriş yasak.

Kullanacağınız proxy hiçbir işe yaramayacaktır. Proxysiz alternatif çözüm bulmanız gerekmekte.

Not: Alıntıdır

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, aktay28 yazdı:

evet.

evde 2. bilgisayardan 4 çar multiyi açmak için ne yapmalıyım ? sormamın amacı diğer pc de de 4çar multi açık olacak zaten

2 dakika önce, SaitamaSensei yazdı:

evde 2. bilgisayardan 4 çar multiyi açmak için ne yapmalıyım ? sormamın amacı diğer pc de de 4çar multi açık olacak zaten ?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

evde 2. bilgisayardan 4 çar multiyi açmak için ne yapmalıyım ? sormamın amacı diğer pc de de 4çar multi açık olacak zaten

1 üyeliği aktif bir şekilde sadece 1 bilgisayarda kullanabilirsin.

A bilgisayarında 1 üyelikle 4 char açabilirsin.

B bilgisayarında 2.üyelikle 4 char açabilirsin.

A bilgisayarında açmış olduğun 4 char varken aynı üyelikle B bilgisayarında çalıştıramazsın. (Başka bilgisayardan bağlanıldı diye hata alırsın)

Ama ''A'' bilgisayarında kullandığın koxpla işin bitti ve ''B'' bilgisayarına geçmek istedin. O zaman kullanmanda bir problem yok.
''A'' bilgisayarında programı kapattıktan sonra biraz bekleyip ''B'' bilgisayarında çalıştırabilirsin.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, SaitamaSensei yazdı:

1 üyeliği aktif bir şekilde sadece 1 bilgisayarda kullanabilirsin.

A bilgisayarında 1 üyelikle 4 char açabilirsin.

B bilgisayarında 2.üyelikle 4 char açabilirsin.

A bilgisayarında açmış olduğun 4 char varken aynı üyelikle B bilgisayarında çalıştıramazsın. (Başka bilgisayardan bağlanıldı diye hata alırsın)

Ama ''A'' bilgisayarında kullandığın koxpla işin bitti ve ''B'' bilgisayarına geçmek istedin. O zaman kullanmanda bir problem yok.
''A'' bilgisayarında programı kapattıktan sonra biraz bekleyip ''B'' bilgisayarında çalıştırabilirsin.

kardeşim 2. pc ye de auto login alacağım zaten tek üyelik ile 2 pc de açılmayacağını bende biliyorum

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, DOGOOOOO yazdı:

kardeşim 2. pc ye de auto login alacağım zaten tek üyelik ile 2 pc de açılmayacağını bende biliyorum

O zaman neyi sorduğunu pek anlayamadım ? Multi Client kullanımını soruyorsan zaten konusu mevcut.

4 client - 4 koxp dosyası oluşturup kullanabilirsin. 
Alem 1 - koxp 1
.
.
.

tarihinde SaitamaSensei tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Alemgame nin forumunda duyurusu yapılmış 1 bilgisayardan 1 karakter kullanabilirsin ama birden fazla bilgisayarı olanlar için limit 4 denilmiş (yanlış anlamadıysam)

Bot da her açtığın client için farklı serial verildiği için 1. pcden 4 // 2.pcden 4 // 3.pcden 4 adet açabilirsin @DOGOOOOO

3 dakika önce, SaitamaSensei yazdı:

O zaman neyi sorduğunu pek anlayamadım ? Multi Client kullanımını soruyorsan zaten konusu mevcut.

4 client - 4 koxp dosyası oluşturup kullanabilirsin. 
Alem 1 - koxp 1
.
.
.

işte benimde demek istediğim; ben 1. pc 50tl verip acme autologin aldım ve 4 çar açtım maden yapıyorum farzet.

2. pcye de 2.acme autologin üyeliğini aldım +50tl verip, ona da bi 4 çar açmak istiyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

işte benimde demek istediğim; ben 1. pc 50tl verip acme autologin aldım ve 4 çar açtım maden yapıyorum farzet.

2. pcye de 2.acme autologin üyeliğini aldım +50tl verip, ona da bi 4 çar açmak istiyorum.

bunu yapabilmek için ne yapmam gerekiyor, diye soruyorum ?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Dostum aslında ilk mesajımda cevabı mevcut :)

alıp kullanabilirsin herhangi bir sıkıntı olmaz. 

5 bilgisayarın varsa 200 tl verip 20 char açabilirsin

Ama dediğim gibi proxy kullanmadan 4 chardan fazlasını açan kullanıcılar mevcut. Mağaların içinde gizleniyorlar :P

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Dostum aslında ilk mesajımda cevabı mevcut :)

alıp kullanabilirsin herhangi bir sıkıntı olmaz. 

5 bilgisayarın varsa 200 tl verip 20 char açabilirsin

Ama dediğim gibi proxy kullanmadan 4 chardan fazlasını açan kullanıcılar mevcut. Mağaların içinde gizleniyorlar :P

yani bunun için'de proxy almak gerekiyor. bilgisayar farklı diye alam gerekmez diye düşünmültüm :D

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...