Rip3 Oluşturuldu: Mayıs 5, 2017 Share Oluşturuldu: Mayıs 5, 2017 Arkadaslar selamün aleyküm bugün offical acılcak alem online hayrına koxp yapabilirmiisiniz oto kutu olsa yeter Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi Koxpumuz var zaten güncelleme verilecek. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ch3ssy Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi Güncelleme Nezaman Verilir ? @MrPunisher Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
zambak Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi Değerli Alemgame Rohan Oyuncularımız Almış Olduğumuz Güvenlik Önlemleri Ve Oyunun Gerek Huzuru Gerek Pazarını Dengede Tutma Amacıyla İp Sınırlamasında Birkaç Değişiklik Yaptık; Bir(1) Modem İpsi Üzerinden Maksimum Bağlantı Sınırımız: Dört(4) Olarak Düzenlenmiştir İyi Oyunlar... Önemli NOT: Bir(1) Bilgisayardan Yanlızca Tek Karaktere Giriş Hakkınız Vardır. bu durumda acme otologin aldığımzda birden fazla char acabilirmiyiz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi Multi ile açabilirsiniz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi multi ile proxy olmadan 4 char açabileceksiniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
zambak Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi @aktay28 şu koxp kulanım videolar kısmına proxy nasıl kullanılıyor onuda ekleseniz bilgilendirme amaclı cok üsper olcak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi 19 dakika önce, man1aq06 yazdı: peki sizin bota uygun proxyi nerden bulabiliriz ? bütün socks5 proxyler bizim bota uyumlu fakat oyun hepsini kabul etmiyor.oyuna uygun proxy bulmak zorundasınız. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DOGOOOOO Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi 1 saat önce, aktay28 yazdı: bütün socks5 proxyler bizim bota uyumlu fakat oyun hepsini kabul etmiyor.oyuna uygun proxy bulmak zorundasınız. oyuna uygun dediğin yabancı olmayan ip yani yerli proxy adresi gerekiyor doğru mu ? çünki yurt dışına kapalı diye biliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi 2 dakika önce, DOGOOOOO yazdı: oyuna uygun dediğin yabancı olmayan ip yani yerli proxy adresi gerekiyor doğru mu ? çünki yurt dışına kapalı diye biliyorum evet. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SaitamaSensei Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi 1 dakika önce, DOGOOOOO yazdı: oyuna uygun dediğin yabancı olmayan ip yani yerli proxy adresi gerekiyor doğru mu ? çünki yurt dışına kapalı diye biliyorum Acme serverlarda proxy kullanılmıyor. OH forumunda acme whitelist yapmış. Superonline - TTnet - Vodafone internet kullananların dışında oyuna giriş yasak. Kullanacağınız proxy hiçbir işe yaramayacaktır. Proxysiz alternatif çözüm bulmanız gerekmekte. Not: Alıntıdır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DOGOOOOO Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi 3 dakika önce, aktay28 yazdı: evet. evde 2. bilgisayardan 4 çar multiyi açmak için ne yapmalıyım ? sormamın amacı diğer pc de de 4çar multi açık olacak zaten 2 dakika önce, SaitamaSensei yazdı: evde 2. bilgisayardan 4 çar multiyi açmak için ne yapmalıyım ? sormamın amacı diğer pc de de 4çar multi açık olacak zaten ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SaitamaSensei Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi 1 dakika önce, DOGOOOOO yazdı: evde 2. bilgisayardan 4 çar multiyi açmak için ne yapmalıyım ? sormamın amacı diğer pc de de 4çar multi açık olacak zaten 1 üyeliği aktif bir şekilde sadece 1 bilgisayarda kullanabilirsin. A bilgisayarında 1 üyelikle 4 char açabilirsin. B bilgisayarında 2.üyelikle 4 char açabilirsin. A bilgisayarında açmış olduğun 4 char varken aynı üyelikle B bilgisayarında çalıştıramazsın. (Başka bilgisayardan bağlanıldı diye hata alırsın) Ama ''A'' bilgisayarında kullandığın koxpla işin bitti ve ''B'' bilgisayarına geçmek istedin. O zaman kullanmanda bir problem yok. ''A'' bilgisayarında programı kapattıktan sonra biraz bekleyip ''B'' bilgisayarında çalıştırabilirsin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DOGOOOOO Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi 1 dakika önce, SaitamaSensei yazdı: 1 üyeliği aktif bir şekilde sadece 1 bilgisayarda kullanabilirsin. A bilgisayarında 1 üyelikle 4 char açabilirsin. B bilgisayarında 2.üyelikle 4 char açabilirsin. A bilgisayarında açmış olduğun 4 char varken aynı üyelikle B bilgisayarında çalıştıramazsın. (Başka bilgisayardan bağlanıldı diye hata alırsın) Ama ''A'' bilgisayarında kullandığın koxpla işin bitti ve ''B'' bilgisayarına geçmek istedin. O zaman kullanmanda bir problem yok. ''A'' bilgisayarında programı kapattıktan sonra biraz bekleyip ''B'' bilgisayarında çalıştırabilirsin. kardeşim 2. pc ye de auto login alacağım zaten tek üyelik ile 2 pc de açılmayacağını bende biliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SaitamaSensei Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi (düzenlendi) 3 dakika önce, DOGOOOOO yazdı: kardeşim 2. pc ye de auto login alacağım zaten tek üyelik ile 2 pc de açılmayacağını bende biliyorum O zaman neyi sorduğunu pek anlayamadım ? Multi Client kullanımını soruyorsan zaten konusu mevcut. 4 client - 4 koxp dosyası oluşturup kullanabilirsin. Alem 1 - koxp 1 . . . Mayıs 5, 2017 tarihinde SaitamaSensei tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SaitamaSensei Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi Alemgame nin forumunda duyurusu yapılmış 1 bilgisayardan 1 karakter kullanabilirsin ama birden fazla bilgisayarı olanlar için limit 4 denilmiş (yanlış anlamadıysam) Bot da her açtığın client için farklı serial verildiği için 1. pcden 4 // 2.pcden 4 // 3.pcden 4 adet açabilirsin @DOGOOOOO Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SaitamaSensei Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi 4 saat önce, Rip3 yazdı: Arkadaslar selamün aleyküm bugün offical acılcak alem online hayrına koxp yapabilirmiisiniz oto kutu olsa yeter Oto kutuyu nerelerde kullanıcaksın bizide bilgilendirsen fena olmazdı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DOGOOOOO Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi 1 dakika önce, SaitamaSensei yazdı: Alemgame nin forumunda duyurusu yapılmış 1 bilgisayardan 1 karakter kullanabilirsin ama birden fazla bilgisayarı olanlar için limit 4 denilmiş (yanlış anlamadıysam) Bot da her açtığın client için farklı serial verildiği için 1. pcden 4 // 2.pcden 4 // 3.pcden 4 adet açabilirsin @DOGOOOOO 3 dakika önce, SaitamaSensei yazdı: O zaman neyi sorduğunu pek anlayamadım ? Multi Client kullanımını soruyorsan zaten konusu mevcut. 4 client - 4 koxp dosyası oluşturup kullanabilirsin. Alem 1 - koxp 1 . . . işte benimde demek istediğim; ben 1. pc 50tl verip acme autologin aldım ve 4 çar açtım maden yapıyorum farzet. 2. pcye de 2.acme autologin üyeliğini aldım +50tl verip, ona da bi 4 çar açmak istiyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DOGOOOOO Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi 1 dakika önce, DOGOOOOO yazdı: işte benimde demek istediğim; ben 1. pc 50tl verip acme autologin aldım ve 4 çar açtım maden yapıyorum farzet. 2. pcye de 2.acme autologin üyeliğini aldım +50tl verip, ona da bi 4 çar açmak istiyorum. bunu yapabilmek için ne yapmam gerekiyor, diye soruyorum ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SaitamaSensei Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi 1 dakika önce, DOGOOOOO yazdı: işte benimde demek istediğim; ben 1. pc 50tl verip acme autologin aldım ve 4 çar açtım maden yapıyorum farzet. 2. pcye de 2.acme autologin üyeliğini aldım +50tl verip, ona da bi 4 çar açmak istiyorum. Dostum aslında ilk mesajımda cevabı mevcut alıp kullanabilirsin herhangi bir sıkıntı olmaz. 5 bilgisayarın varsa 200 tl verip 20 char açabilirsin Ama dediğim gibi proxy kullanmadan 4 chardan fazlasını açan kullanıcılar mevcut. Mağaların içinde gizleniyorlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DOGOOOOO Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi 1 dakika önce, SaitamaSensei yazdı: Dostum aslında ilk mesajımda cevabı mevcut alıp kullanabilirsin herhangi bir sıkıntı olmaz. 5 bilgisayarın varsa 200 tl verip 20 char açabilirsin Ama dediğim gibi proxy kullanmadan 4 chardan fazlasını açan kullanıcılar mevcut. Mağaların içinde gizleniyorlar yani bunun için'de proxy almak gerekiyor. bilgisayar farklı diye alam gerekmez diye düşünmültüm Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SaitamaSensei Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi Şimdi, DOGOOOOO yazdı: yani bunun için'de proxy almak gerekiyor. bilgisayar farklı diye alam gerekmez diye düşünmültüm Proxy çalışmıyor. Direk proxysiz oyuna 4 char sokma hakkın var. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DOGOOOOO Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi 1 dakika önce, SaitamaSensei yazdı: Proxy çalışmıyor. Direk proxysiz oyuna 4 char sokma hakkın var. tr proxy buldum bakalım 1 günlük alıp deniycem hepsinden çalışanı bulursam yapıştır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
zambak Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi ya beyler acme otologin zaten sınırsız istediğiniz bilgisayardan girersiniz oyun ıp kısıtlığı yaptığı için 4 char sokuyon sınır olmasa kaçtane bilgisayrdan kaç char sokarsan sok sorun değil tek hesapla Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
youngeagle1 Mayıs 5, 2017 gönderildi Share Mayıs 5, 2017 gönderildi hocam benim evde 2 pc var. 1 hesapla 2 pc den açablirmiyim ve şuan alem için güncel olan acme koxp mu? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar