pelinaksu Oluşturuldu: Mayıs 6, 2017 Share Oluşturuldu: Mayıs 6, 2017 id şifre yazıyorum gir diyorum botta kalan gün ibaresi geliyor sonra tamam diyince openprocess failed diyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
pelinaksu Mayıs 6, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 6, 2017 gönderildi (düzenlendi) @DEVILCRAFT Mayıs 6, 2017 tarihinde pelinaksu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mayıs 6, 2017 gönderildi Share Mayıs 6, 2017 gönderildi @pelinaksu skype üzeri teamviewer id bırak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
pelinaksu Mayıs 6, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 6, 2017 gönderildi @DEVILCRAFT ekledim kabul etmiyorsun ki Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mayıs 7, 2017 gönderildi Share Mayıs 7, 2017 gönderildi @pelinaksu gece yoktum hocam kusuruma bakma kaç gün uykusuz kaldım erken düşüyorum :/ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
emresirinn Haziran 30, 2017 gönderildi Share Haziran 30, 2017 gönderildi (düzenlendi) @DEVILCRAFT Openprocess sorunu bende yaşıyorum skype'dan tw attım hocam yardımcı olurmusun. Haziran 30, 2017 tarihinde emresirinn tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LostMan Haziran 30, 2017 gönderildi Share Haziran 30, 2017 gönderildi yönetici olarak çalıştırın veya uyumluluk deneyin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar