sezerico Oluşturuldu: Mayıs 6, 2017 Share Oluşturuldu: Mayıs 6, 2017 Soacs bot çoğu user li serverlarda admin tarafından sistemde yakalanıyor ve ardından ban yiyorum fiyat açısından baktığımızda kusursuz olmasını bekliyorum lütfen bi güncelleme yapıp bu sorunları çözerseniz sevinirim düzenli satın alan biri olarak rica ediyorum... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mayıs 6, 2017 gönderildi Share Mayıs 6, 2017 gönderildi @sezerico bilgisayarınıza keylogger atıyorlar her şeyinizin loglarını alıyorlar , keyloggeri engelleyemeyiz maalesef al buda turrko admininden kanıt sana Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sezerico Mayıs 6, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 6, 2017 gönderildi :( Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Rip3 Mayıs 6, 2017 gönderildi Share Mayıs 6, 2017 gönderildi Bir saat önce, DEVILCRAFT yazdı: @sezerico bilgisayarınıza keylogger atıyorlar her şeyinizin loglarını alıyorlar , keyloggeri engelleyemeyiz maalesef al buda turrko admininden kanıt sana hocam keylogger oldugunu nasıl anlarız bende pcmde yüklü turkko.net derhal silicem bilgilendirdigin için gerçekten cok teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mayıs 7, 2017 gönderildi Share Mayıs 7, 2017 gönderildi Pcyi antivirüs ile temizleyin format atın ardından tekrar antivirüs ile taratın 1299lar genellikle virüs yuvasıdır bilindik serverlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
domest1c Ekim 14, 2017 gönderildi Share Ekim 14, 2017 gönderildi oto kutu calısıyormu anlamadım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
okulll Mart 16, 2018 gönderildi Share Mart 16, 2018 gönderildi çalışması lazım hayret Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
proteemo456 Nisan 20, 2018 gönderildi Share Nisan 20, 2018 gönderildi vay be olaya bak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bkskara Nisan 20, 2018 gönderildi Share Nisan 20, 2018 gönderildi ++ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ucanseven123 Nisan 20, 2018 gönderildi Share Nisan 20, 2018 gönderildi On 06.05.2017 at 21:23, sezerico yazdı: Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar