mykol22 Oluşturuldu: Mayıs 7, 2017 Share Oluşturuldu: Mayıs 7, 2017 (düzenlendi) S.a ben 2. koxpu aldım 1. pcde 2 char koxpta diyer pcdenn de 2. ayriyetten aldıgım koxpla giriyorum fakat multi onda olmuyor 2. charı denerken eror diyor hata veriyor ID PW yazınca oyunda Bilgisayarım w7 ultimate Mayıs 7, 2017 tarihinde mykol22 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mayıs 7, 2017 gönderildi Share Mayıs 7, 2017 gönderildi Sorun çözülmüştür : 1 Modemden 4 Char sokulabilir AlemGame'ye bunu göz önüne bulundurun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cottoman2 Mayıs 8, 2017 gönderildi Share Mayıs 8, 2017 gönderildi AlemGame Koxp Ücreti ne dir Acaba ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mayıs 8, 2017 gönderildi Share Mayıs 8, 2017 gönderildi @cottoman2 Normal sürüm 20 - oto loginli 50 normalde 2 client açılabilir diğerinde sınır yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
BordoNighT Mayıs 8, 2017 gönderildi Share Mayıs 8, 2017 gönderildi devilcarafyt kardeşim oto login e birşey oldu dc yedıgın zaman char blocklanmıs sekılde gösteriyor CORFİRİM dedikden sonra ve elınle şifre bölümüne tıkladıkdansonra düzeliyor ama bu seferde manuel yapmıs ıoluyorsun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Mayıs 8, 2017 gönderildi Share Mayıs 8, 2017 gönderildi 2 saat önce, BordoNighT yazdı: devilcarafyt kardeşim oto login e birşey oldu dc yedıgın zaman char blocklanmıs sekılde gösteriyor CORFİRİM dedikden sonra ve elınle şifre bölümüne tıkladıkdansonra düzeliyor ama bu seferde manuel yapmıs ıoluyorsun Güncel sürümü indiriniz blocked sorunu çözülmüştür. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ATE Mayıs 8, 2017 gönderildi Share Mayıs 8, 2017 gönderildi Merhaba ben 50tl lik oto login koxp aldım ama 3.character oyuna giriyor fakat bot aktif dediğimde kapat hatası alıyorum nasıl çözebilirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MertErtrk Mayıs 13, 2017 gönderildi Share Mayıs 13, 2017 gönderildi ben 2. charı bile girdiremiyorum herkez 2 3 4 girdiriyor napmam lazım efendim ? There is error bilmem ne hatası alıyorum skypeden ekledim adminleri kabul bekliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mucoaydgn Mayıs 13, 2017 gönderildi Share Mayıs 13, 2017 gönderildi bende de normal koxp var logınsız ve 3. charı sokamıyorum 2 char sokulabılır dıyor . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Mayıs 13, 2017 gönderildi Share Mayıs 13, 2017 gönderildi 8 saat önce, MertErtrk yazdı: ben 2. charı bile girdiremiyorum herkez 2 3 4 girdiriyor napmam lazım efendim ? There is error bilmem ne hatası alıyorum skypeden ekledim adminleri kabul bekliyorum Oyunu güncelle ve güncel koxpu indir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar