geceyol31 Oluşturuldu: Mayıs 19, 2017 Share Oluşturuldu: Mayıs 19, 2017 merhaba arkadaslar benım cok uzun zamandır aklıma takılan bır konyu sızlere ve buyuklerımıze danısmak ıstıyorum oncelıkle 1. resimdeki 4800 yazan yere 2. resimdeki kımızı kutu ıcındeki kodu yazdıgımızda kutu kırılıyor yanı paket yollanmıs oluyor ve bu ıslem cok buyuk kolatlık saglıyor işte bu işlemi gemler içinde uyguyalabılecegımız bir paket kodu varmı acaba varsa bızımlede paylasırmısınız yada bu kodu nasıl bulabılırız sonucta yaptıgımız her ıslem bır paket kodu olarak ıslenıyor @DEVILCRAFT @MrPunisher Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mayıs 19, 2017 gönderildi Share Mayıs 19, 2017 gönderildi koxpta paket atarak kırdırıyor zaten yaptığı farklı bir şey yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
geceyol31 Mayıs 19, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 19, 2017 gönderildi bılıyorum hocam sadece senden o paket kodunu ıstıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
geceyol31 Mayıs 19, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 19, 2017 gönderildi paket dınleyecek programım yok 2 tane var ama alemde gecıremedım olsa paket dınlemeye calsıcam Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mayıs 19, 2017 gönderildi Share Mayıs 19, 2017 gönderildi Anlamıyorsun galiba sen paketi alıp oraya yazsan bir şey değişmez koxp aynısını yapıyor zaten Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
geceyol31 Mayıs 19, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 19, 2017 gönderildi İLGİN ICIN COK TESEKKUR EDERIM HOCAM ANLADIM SAGOLASIN Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar