dev1ce Oluşturuldu: Mayıs 21, 2017 Share Oluşturuldu: Mayıs 21, 2017 Hocam botunuzu yeni satın aldım gerçekten güzel bot. Bir sorum olacak her şey sorunsuz çalışıyor. Otologin ile bağlanıyorum fakat oyun kapanıp tekrar giriş yapıyor. Bu bazen 15dk da bir oluyor bazende yarım saatte bir. Bunun çözümü var mıdır ? Windows 10 Pro 64x Ver.1511 kullanıyorum. Dep ayarları, client ayarları falan hepsi tamam. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dev1ce Mayıs 21, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 21, 2017 gönderildi Bir de ek olarak ben alemgame de 4 char açıkken USKO' daki charıma girmeye çalıştığımda "Knight Online çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum daha sonra 4clientte de alıyorum bu hatayı ve tüm botlar kapanıyor. USKO ve Alemgame birbirini nasıl etkileyebilir ki ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
grglveli Mayıs 21, 2017 gönderildi Share Mayıs 21, 2017 gönderildi usta şuan 2 car acabiliyon mu koxpta bende dün sorun yokken bu gün giremiyorum 2 car birini habire oyundan atıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dev1ce Mayıs 21, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 21, 2017 gönderildi 3 dakika önce, grglveli yazdı: usta şuan 2 car acabiliyon mu koxpta bende dün sorun yokken bu gün giremiyorum 2 car birini habire oyundan atıyor Evet hocam 4 char açıyorum alemgame' de. Otologin 50tl' lik olandan kullanıyorum. Fakat arada bir karakterler kendiliğinden kapanıp tekrar otologin olarak giriyo. Nedenini çözemedim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dev1ce Mayıs 21, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 21, 2017 gönderildi Bu arada USKO' da "Knight Online çalışmayı durdurdu" hatasının çözümü şu olabilir mi ? Alemgame KnightOnline.exe nin adını değiştirsem? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dev1ce Mayıs 21, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 21, 2017 gönderildi @grglveli hocam sana yazı yazarken yine düştü 2 char ve tekrar girdi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MasterTurk Mayıs 21, 2017 gönderildi Share Mayıs 21, 2017 gönderildi son sürümü indir öyle dene kardeşim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mayıs 21, 2017 gönderildi Share Mayıs 21, 2017 gönderildi 9 saat önce, dev1ce yazdı: Bir de ek olarak ben alemgame de 4 char açıkken USKO' daki charıma girmeye çalıştığımda "Knight Online çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum daha sonra 4clientte de alıyorum bu hatayı ve tüm botlar kapanıyor. USKO ve Alemgame birbirini nasıl etkileyebilir ki ? uskonun güvenliği çalışırken sorun yaratabilir ayrıca sorun varsa adlog hatası verir içeriğini yazarsın bizde anlarız durum nedir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar