aslauyumaz Oluşturuldu: Mayıs 22, 2017 Share Oluşturuldu: Mayıs 22, 2017 Merhabalar bir konuda ıstekde bulunmak ıstıyorum.. @DEVILCRAFT Malum oto logınlı kozpa 50tl verıyoruz dıger kozpdan tek farkı oto logın olması olmamalı bence yenı gelecek guncellemeyle ustu dolunca cope at ıslemını oto baslatmasının eklenmesını rıca edıyorum tesekkurler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MasterTurk Mayıs 22, 2017 gönderildi Share Mayıs 22, 2017 gönderildi tek farkı oto login değil sınırsız multiside var ayrıca 50tl veriyon diye her aklına gelen özelliğin eklenmesini beklemiyosundur umarın ekstra 2 seçeneğine geldiğin orda item isimlerini yazıpı çöpe ata tıklarsan atar. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aslauyumaz Mayıs 22, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 22, 2017 gönderildi a cıddımısın cok sagolya tekm benmı ıstıyorum sanıyorsun bot kullanan 10 kısıden 9 u bunu ıster kostek olacagına destek olda bır ıse yarayalım eklemenın zor olmadıgını dusunuyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aslauyumaz Mayıs 22, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 22, 2017 gönderildi ayrıca alemgamede 4 char sınırı varken sınırsız olsada bır faydasıı yok kardeş Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MasterTurk Mayıs 22, 2017 gönderildi Share Mayıs 22, 2017 gönderildi dediğim gibi 50tl verdin diye her aklına gelen özelliğin eklenmesini bekleme Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aslauyumaz Mayıs 22, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 22, 2017 gönderildi gereklı bır ozellık ıstegınde bulundum gıdıp ucuk kacık felankor atsınn botu olan herkes demedım boş yapma kardesım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ivibrahim Mayıs 22, 2017 gönderildi Share Mayıs 22, 2017 gönderildi çöpe atılacakların listesi varsa atabilir msiin dostum?@aslauyumaz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar