destiny33 Oluşturuldu: Mayıs 23, 2017 Share Oluşturuldu: Mayıs 23, 2017 Madende magic hammer ya da genie hammer ile bir türlü rpr yaptıramadım, benim tek istediğim rpr yapıp devam etmesi sundriese ine gitmesi benim için çok mühim değil, yardımcı olacak birisi var mı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rapper53 Mayıs 23, 2017 gönderildi Share Mayıs 23, 2017 gönderildi Multi kullanmıyorsan tek client ise macro ile çözebilirsin w-s-1-space ayarlayip spaceden sonra 45 dakkalik delay koyarak.(1.slota magic hammer) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
destiny33 Mayıs 23, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 23, 2017 gönderildi 15 dakika önce, rapper53 yazdı: Multi kullanmıyorsan tek client ise macro ile çözebilirsin w-s-1-space ayarlayip spaceden sonra 45 dakkalik delay koyarak.(1.slota magic hammer) multi kullanıyorum hocam ya yoksa x7 mousem var. hoş, onunla da ayarlayamamıştım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
destiny33 Mayıs 24, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 24, 2017 gönderildi Kimse yardımcı olmayacak sanırım :( Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar