hykcpkn Oluşturuldu: Mayıs 24, 2017 Share Oluşturuldu: Mayıs 24, 2017 ""Program, steam_api.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin."" --Bu hatayı alan ve çözümünü bulan bilen bir arkadaş çıkarmı acaba şimdiden teşekkür ediyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rapper53 Mayıs 24, 2017 gönderildi Share Mayıs 24, 2017 gönderildi knighta girerken bu hatayi aliyosan Steam ı aç Knight online > Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula tıkla eksik dosyaları tarayıp indirecektir büyük ihtimal sorununu çözer diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mayıs 24, 2017 gönderildi Share Mayıs 24, 2017 gönderildi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
leotry Mayıs 24, 2017 gönderildi Share Mayıs 24, 2017 gönderildi @DEVILCRAFT hocam size skype den yazdım ama ulaşamadım ne zaman dönüş yaparsın acaba ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hykcpkn Mayıs 25, 2017 gönderildi Yazar Share Mayıs 25, 2017 gönderildi (düzenlendi) 15 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: ---Edit--"" Hocam küçük bi detayı atlamışım videoyu izleyince anladım çok sağoll deneme saatinde girip deneyeceğim "" Kardeşim ben multisiz tek char ile girip koxpta alıştırma yapmaya denemeye çalışıyorum ama o hatayı alıyorum multi sonraki işim inş Sadece bu hatayı çözmem lazım şuan için bir cevabın varmı ilk yorumdaki arkadaşın dediğini uygulayacağım şimdi. Mayıs 25, 2017 tarihinde hykcpkn tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar