farm333 Oluşturuldu: Haziran 1, 2017 Share Oluşturuldu: Haziran 1, 2017 (düzenlendi) Steamko'da bir kaç ay önce çatır çatır kullanıyordum, şimdi yeniden başladım uskoda. 3'lü okta hiç bir sorun yoktu, 55 oldum 6'lı, 8'li ve 9'lu oku ayrı ayrı defalarca denedim ama yaklaşık 10 dk sonra dc veriyor. Haziran 1, 2017 tarihinde farm333 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
farm333 Haziran 1, 2017 gönderildi Yazar Share Haziran 1, 2017 gönderildi Sadece atak sırasında da değil, mob'a doğru koşarken de dc veriyor. Charı ilk kasarken 3-4 saat sıkıntısız kalmıştım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 1, 2017 gönderildi Share Haziran 1, 2017 gönderildi 9lu değilde 4lü yada 6lı denermisin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
farm333 Haziran 2, 2017 gönderildi Yazar Share Haziran 2, 2017 gönderildi 6'lı denemiştim zaten. Bir daha denedim, yine dc alıyorum. 4'lü çalışsa da pek işimi göremeyecek. Madende hiç dc almıyorum. Ama bot çalışırken kasma, atlama zıplama olmadan aniden dc veriyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yorekok Haziran 10, 2017 gönderildi Share Haziran 10, 2017 gönderildi ben 9lu kullanıyorum speedhacki orta seviyelerde tutuyorum skill mesafesini 3-4 de tutuyorum dc yemiyorum açıkçası bazen çok saçma dcler geliyorda bottan olduğunu sanmıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar