kubilay.drm Oluşturuldu: Haziran 3, 2017 Share Oluşturuldu: Haziran 3, 2017 maradonda flood atarken gm jaile attı. Dc verdi şuan hiç bi karaktere giremiyorum. Sıfır karaktere bile giremiyorum. Nedir bu işin çözümü ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
onur bilgi Haziran 3, 2017 gönderildi Share Haziran 3, 2017 gönderildi sana önce mute verdi sonra hapis hattı en son pc ban caktı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ashquesz Haziran 5, 2017 gönderildi Share Haziran 5, 2017 gönderildi epey uslu kullanıcıymışsın tebrik ederim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
geceyol31 Haziran 12, 2017 gönderildi Share Haziran 12, 2017 gönderildi yanlıs yonlendırme olmasın ama bılgıdım kadarıyla hdd ve mac banı kaldırmak ıcın oyuna bot ile giriş yapman yeterlı oluyor ancak su sekıldeki bot klasorunun ıcındekı Spoiler [GAME] HDDSERIAL=4678510000324C36 MACADDR=7E1A6083122D seklinde olan yeri bot kendısı otomatik atıyor koxp u tamamen sil sıfırdan ındır ve kur daha sonra hdd ban acılması lazım cunku bot sana yenı bır hdd serial atayacaktır sende baska bır pcden gırmıs gıbı algınacaksın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
onur bilgi Haziran 12, 2017 gönderildi Share Haziran 12, 2017 gönderildi 8 saat önce, geceyol31 yazdı: yanlıs yonlendırme olmasın ama bılgıdım kadarıyla hdd ve mac banı kaldırmak ıcın oyuna bot ile giriş yapman yeterlı oluyor ancak su sekıldeki bot klasorunun ıcındekı İçeriği gizle [GAME] HDDSERIAL=4678510000324C36 MACADDR=7E1A6083122D seklinde olan yeri bot kendısı otomatik atıyor koxp u tamamen sil sıfırdan ındır ve kur daha sonra hdd ban acılması lazım cunku bot sana yenı bır hdd serial atayacaktır sende baska bır pcden gırmıs gıbı algınacaksın hocam eyw güzel bir yere değinmişsin fakat pc banda ip yede ban atıyor diyebiliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
geceyol31 Haziran 12, 2017 gönderildi Share Haziran 12, 2017 gönderildi 3 saat önce, onur bilgi yazdı: hocam eyw güzel bir yere değinmişsin fakat pc banda ip yede ban atıyor diyebiliyorum dedigim sekilde yaparsan hdd ve mac banı kaldırabılırsın normal ip ban içinde modemıne res atman yeterlı olacaktır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
baba0303 Eylül 17, 2017 gönderildi Share Eylül 17, 2017 gönderildi beyler pc ban yedim nasıl açarım bunu .S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar