MahmoodTea Oluşturuldu: Haziran 4, 2017 Share Oluşturuldu: Haziran 4, 2017 (düzenlendi) Merhabalar ; kafayı sıyırmak üzereyim. Koxpla oyuna girer girmez koxp menusu acılmıyor ve bu hatayı alıyorum -----Access violation at adress "speedy.bot" adress 0000000 ------- 1.dep ayarlarını yaptım olmadı 2.yonetıcı olarak programları calıstırmayı ve xp sp3 modda calıstırmayıda denedım. 3.Internetde denemedıgım access vıolatıon hata cozumlerı kalmadı ancak yinede devam edıyor. 4.Format bile attım pcye 5.Ayrıca herzmn virus programı kapalı K0xpun bin klasorunun ıcındeki "speedy.bot" dosyasa adresını okumuyor galiba.O dosyayı silip oyle calıstırmayı denedım.Bu seferde hata gelmedi ancak koxp acılmadı yani normal giriş yapmış gibi gozukuyor. Bİlen birileri lütfen cozum onersin.... Haziran 4, 2017 tarihinde MahmoodTea tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MahmoodTea Haziran 4, 2017 gönderildi Yazar Share Haziran 4, 2017 gönderildi Yokmu arkadaşlar @DEVILCRAFT yardımcı olamaz mısın skypdan da yazmıştım... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar