adamin5454 Oluşturuldu: Haziran 5, 2017 Share Oluşturuldu: Haziran 5, 2017 (düzenlendi) 04.06.2017 Tarihinden beri Steamko'da ara ara güncellemeler yapılıyor. Özellikle 05.06.2017 de ki güncellemelerinden sonra koxp ile girince 2-3 dk sonra dc verirken normal giriş yapınca bir problem olmuyor. Oyuna girdikten sonra birşeyde yapmıyorum, ona rağmen dc veriyor. Kontrol edebilirseniz sevinirim teşekkürler. @DEVILCRAFT @aktay28@MrPunisher Haziran 5, 2017 tarihinde adamin5454 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yigidsen Haziran 5, 2017 gönderildi Share Haziran 5, 2017 gönderildi aynı problem usko'da da var biz de hala beklemedeyiz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Haziran 5, 2017 gönderildi Share Haziran 5, 2017 gönderildi Bakılıyor bilgi verilecek. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kadir75 Haziran 5, 2017 gönderildi Share Haziran 5, 2017 gönderildi Bekliyoruz.. Halen düzelme yok aynı sorun bendede var. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aosteam98 Haziran 5, 2017 gönderildi Share Haziran 5, 2017 gönderildi Sorun hala çözülmedi. Yeni sürüm mü gelecek yoksa aynı sürümü kullanabilecek miyiz? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aosteam98 Haziran 5, 2017 gönderildi Share Haziran 5, 2017 gönderildi Ve tahmini de olsa bir vakit belirtebilir misiniz,ne zaman hazır olur ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yigidsen Haziran 5, 2017 gönderildi Share Haziran 5, 2017 gönderildi hala çözüm bekliyoruz sanıyorum ki Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kadir75 Haziran 6, 2017 gönderildi Share Haziran 6, 2017 gönderildi @DEVILCRAFT artık ilgilenir misiniz? PRemiumlarımızda boşa gidiyor herşey boşa giidiyor.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
adamin5454 Haziran 6, 2017 gönderildi Yazar Share Haziran 6, 2017 gönderildi Problem çözüldüğünden bahsedilmiş fakat son sürümü indirdiğimde dc sorunu devam ediyor. @MrPunisher @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kadir75 Haziran 6, 2017 gönderildi Share Haziran 6, 2017 gönderildi @adamin5454 problem çözülmedi o eski hacim. Halen çözücekler göya bekliyoruz.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
daswerqq Haziran 7, 2017 gönderildi Share Haziran 7, 2017 gönderildi beni banla. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mertkankarabacak Haziran 7, 2017 gönderildi Share Haziran 7, 2017 gönderildi 1 günlük alayım dedim denemek için.(dolandırılmaktan korktum.) ve sonuç nur topu gibi DC. Oyuna giriyorum tak dc 1 dakika ya duruyor ya durmuyor nasıl olacak hocam ? 24 saatlik aldım 1 dakika bile kullanamadım. Telafisi nasıl olacak bunun ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Haziran 7, 2017 gönderildi Share Haziran 7, 2017 gönderildi 4 saat önce, mertkankarabacak yazdı: 1 günlük alayım dedim denemek için.(dolandırılmaktan korktum.) ve sonuç nur topu gibi DC. Oyuna giriyorum tak dc 1 dakika ya duruyor ya durmuyor nasıl olacak hocam ? 24 saatlik aldım 1 dakika bile kullanamadım. Telafisi nasıl olacak bunun ? Güncelleme geldiğinde gün eklemesi yapılır. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
daswerqq Haziran 7, 2017 gönderildi Share Haziran 7, 2017 gönderildi teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mertkankarabacak Haziran 7, 2017 gönderildi Share Haziran 7, 2017 gönderildi 9 saat önce, MrPunisher yazdı: Güncelleme geldiğinde gün eklemesi yapılır. Ekledim kabul etmenizi bekliyorum zaten şu an 12 saat falan kaldı galiba bende. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar