byfurq4n2 Oluşturuldu: Haziran 7, 2017 Share Oluşturuldu: Haziran 7, 2017 ACME Koxpu satın aldım. Programı indirdim kayıt yapıp, key'i aktif ettikten sonra oyuna girmek için exe dosyasını seçiyorum ve karşıma bu hata geliyor. Oyuna giremiyorum lütfen yardımcı olun. Paramızla rezil olmayalım... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
byfurq4n2 Haziran 8, 2017 gönderildi Yazar Share Haziran 8, 2017 gönderildi (düzenlendi) güncel Haziran 8, 2017 tarihinde byfurq4n2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Haziran 8, 2017 gönderildi Share Haziran 8, 2017 gönderildi Koxpla alakalı problem değil bilgisayarla alakalı bir sorun https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_xp-desktop/access-violation-at-address-7e379486-in-module/59fc5be4-ee8b-4f0d-b9d2-bb94f539c4eb byfurq4n2 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
byfurq4n2 Haziran 8, 2017 gönderildi Yazar Share Haziran 8, 2017 gönderildi Hocam o hata kalktı daha dün yükledim keyi hesap id: byfurq4n2 hesabınızda gün kalmamıştır diyor yardımcı olun lütfen... keyi tekrar yüklüyorum key veya kullanıcı adı geçersiz diyor. Daha dün aldım yardımcı olun lütfen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Haziran 8, 2017 gönderildi Share Haziran 8, 2017 gönderildi Doğru koxpu indirdiğine emin ol 2 versiyon var otologin ve normal olan.Aksi halde devil.craft1 skype adresiyle iletişime geçmen gerekiyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar