BAR0N Oluşturuldu: Haziran 9, 2017 Share Oluşturuldu: Haziran 9, 2017 (düzenlendi) Merhabalar birden fazla bilgisayarda aynı şekilde 3 yada 4. karakterleri oyuna soktuğumda town atıp not mining area diye hata veriyor. sürekli town atıp madene yürüyor 2 kazmayı vurup tekrar not mining area hatası verip town atıyor. 3. ve 4. clientler yapıyor bunu. şuanda 1 pc den 2 char girmiş durumdayım. sürekli kullandığım bot dünden beri bu hatayı verip duruyor. denemediğim yol kalmadı. Pc formatlayıp denedim olmadı. Koxpun maden ve otologin hariç başka hiçbir yerinde oynama yapmıyorum. sadece userler gizle özelliği açık. Otologin kısmında bot aktif, maden başlat clientleri sırayla oyuna sok onlar seçili sadece. luferde yapmayı denedim olmadı. (luferde town atınca dağdan gitmeye çalışıyor) Bütük koxp rota ayarlarını elle yaptım kopyalama yapmadan sorun gene aynı.(Manuel rota seçili) önce 3-4 clientleri oyuna girip denedim bu seferde 1. ve 2. client aynı sorunu veriyor. Not: bütün clientler ayrı ayrı dört tane hepsini sıfırdan yükleyip koxp dosyalarını sıfırdan yükleyip denedim gene ayrı sorun. (koxpu yeni kullanmıyorum bütün clientler bütün koxp dosyaları ayrı. ) Haziran 9, 2017 tarihinde BAR0N tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
serki123 Haziran 10, 2017 gönderildi Share Haziran 10, 2017 gönderildi invertry buga girmiştir üstündekileri bankaya boşalt invertry de paranın yanındaki sıfırlamayı yap düzelir muhtemelen gem kırdırırken kapat hatası cok alırsanda bunu yap Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
onur bilgi Haziran 10, 2017 gönderildi Share Haziran 10, 2017 gönderildi hocam bunun koxpla vs ile alakası yok koxpsuz girdiğinde town atıyormu.bu sorun acme güncelleme verdiğinde legallerdede aynıydı sürekli town atıyor sıkıntı acme güvenlikte.oyundaki gm ler le iletişime gecin yardımcı olurlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
VEBA Haziran 14, 2017 gönderildi Share Haziran 14, 2017 gönderildi Sorun botta değil acme de müdür düzeltildi şuan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar