Jump to content
  • Kaydol

V2 bot gem & fragment kirma hata raporu gönderme sorunu

VEBA
 Share

Önerilen Mesajlar

Hocam hertürlü süreyi denedım hepsinde aynı sorunu verıyor daha önce konu açtım spamdan kapattınız stabil dediniz ancak stabil olan tek şey hata raporu göndermesi lütfen test ediniz KOXP CHAT kısmından da tüm kullanıcılar aynı dertten müzdarip ilgileneceğinizden kuşkum yok ancak lütfen bir göz gezdiriniz. Bir dünya fragment birikti kıramıyoruz :)

buda sorundan bir kesit.

aG55v4.jpg

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ben gem adedını 700 yapıorum o oto kırdırırken  ustum dolunca gıdıp sundres satıyorum gelıp chotıc tıklıyorum devam edıyo bazen ınvertor acıyorum o kırıyo ben cope atıyorum gayet net calısıyo sadece kutu kırdırırken guzel calısmıyo oda sureden olabılır

bu arada sureyı 100 yapsam bıle sıkıntı olmuyo

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

On 15.06.2017 at 03:23, hasso31 yazdı:

ben gem adedını 700 yapıorum o oto kırdırırken  ustum dolunca gıdıp sundres satıyorum gelıp chotıc tıklıyorum devam edıyo bazen ınvertor acıyorum o kırıyo ben cope atıyorum gayet net calısıyo sadece kutu kırdırırken guzel calısmıyo oda sureden olabılır

bu arada sureyı 100 yapsam bıle sıkıntı olmuyo

süreyi verir misin peki ?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

On 16.06.2017 at 09:03, bestman yazdı:

Ben sadece kırmızı fragda kapat hatası aldım 2 kere onun dışında hepsini sorunsuz kırdırdım, kırdırırken generator'u aç öyle kırdır, süre kısmını da 50 yaptım.

adet olarak sayıyı kaç belirledin ?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ben kapat hatası almıyorum direk oyundan atıyor dün bir çözum buldum kendimde.gem kırdırma sayısını 26 yaptım kırdırma hızı 11 üstüm dolunca satılcakları sundireste satıp alcaklarımı magic baga atıyorum.4 bin kusur gem kırdım oyundan atmadı.kutu kırma olayına gelirsek beyler 1 kere elimizde kutu kırıp paket gönderme yerine 55 yazın seri seri basın maradonun her yerinden itemi kırabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...