Jump to content
  • Kaydol

Soacs koxp dc sorunu

oguz55
 Share

Önerilen Mesajlar

Soacs koxp aciyorum. oyuna giriyorum kul id sifre giriyorum kalan günü görüyorum. 10 15 saniye sonra dc atiyor.

Lütfen Güncelleme Bekliyorum.

Denedigim yerler;

LOST-KO DC SORUNU

ANDREAM TR DC SORUNU

x-kingturkko.net DC SORUNU

VATAN-KO.COM SORUNSUZ CALISIYOR.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

@MrPunisher kardesım reklam amaclı algılama ama bu belırttıgın serverlarda keylogger olan serverlarda koxp satan baska bır isim daha var koxpu sorunsuz calısıyor ama biz yıllarca sızden hızmet aldık banladınız baska kullancıı adı alıp tekrar geldik vs vs soacsa koxpu getıren sızsınız bununda ustesınden gelecegınızı umuyoruz sadece bıraz ılgı ugraş ıstıyor sızde bunu vermıyorsunuz gıbı artık ya tam cozum bulunmalı yada bulunmuyorsa magdur olan arkadaslara telafı verılmelı 

tarihinde ahmet01907 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

8 saat önce, ahmet01907 yazdı:

@MrPunisher kardesım reklam amaclı algılama ama bu belırttıgın serverlarda keylogger olan serverlarda koxp satan baska bır isim daha var koxpu sorunsuz calısıyor ama biz yıllarca sızden hızmet aldık banladınız baska kullancıı adı alıp tekrar geldik vs vs soacsa koxpu getıren sızsınız bununda ustesınden gelecegınızı umuyoruz sadece bıraz ılgı ugraş ıstıyor sızde bunu vermıyorsunuz gıbı artık ya tam cozum bulunmalı yada bulunmuyorsa magdur olan arkadaslara telafı verılmelı 

Hangi siteden bahsettiğinin farkındayım orjinal soacs güvenlik sistemlerinde bizimde koxpumuz sorunsuz çalışıyor sahte kullanıp içine güncelleme diyerek keylogger ekleyen serverlarda yapılan koxplar stabil olarak çalışmaz adam senin tüm loglarını görebiliyor neyi açıp açmadığını.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 2 weeks later...
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...