oguz55 Oluşturuldu: Temmuz 2, 2017 Share Oluşturuldu: Temmuz 2, 2017 Soacs koxp aciyorum. oyuna giriyorum kul id sifre giriyorum kalan günü görüyorum. 10 15 saniye sonra dc atiyor. Lütfen Güncelleme Bekliyorum. Denedigim yerler; LOST-KO DC SORUNU ANDREAM TR DC SORUNU x-kingturkko.net DC SORUNU VATAN-KO.COM SORUNSUZ CALISIYOR. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
oguz55 Temmuz 2, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 2, 2017 gönderildi +++++++++++++++++++++++++++++++++ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
oguz55 Temmuz 2, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 2, 2017 gönderildi +++++++++++++++++++++ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
oguz55 Temmuz 2, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 2, 2017 gönderildi Cevaplarmisiniz ? @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
oguz55 Temmuz 3, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 3, 2017 gönderildi 10 NUMARA DESTEK ALIYORUM SUPER. BARI SKYPEDEN BIR SEY YAZIN. ODA YOK. BURDAN KONU ACIYORUM ODA YOK. GÜNCELLEME GELMICEKSE SÖYLEYIN BOSUNA BEKLEMEYELIM. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
oguz55 Temmuz 4, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 4, 2017 gönderildi Konuyu Pazar Actim 3 gün oldu cevap bile yok. 50 tl ye yazik oldu, Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Adoness Temmuz 4, 2017 gönderildi Share Temmuz 4, 2017 gönderildi genel olarak destek yok zaten adamlar bu işte tekel o yüzden günde 1 kere cevap yazılıyor sonra kimsecikler yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Temmuz 5, 2017 gönderildi Share Temmuz 5, 2017 gönderildi Açıklama yapıldı zaten şuanda çoğu serverin soacs sisteminin içinde keylogger mevcut o yüzden güncelleme zor gibi gözüküyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmet01907 Temmuz 6, 2017 gönderildi Share Temmuz 6, 2017 gönderildi @MrPunisher gökhan dostum skypdan yazdım sana yalnız yardımcı felan oldugun yok cevap bıle vermedın 2 gundur beklıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Temmuz 6, 2017 gönderildi Share Temmuz 6, 2017 gönderildi 2 saat önce, ahmet01907 yazdı: @MrPunisher gökhan dostum skypdan yazdım sana yalnız yardımcı felan oldugun yok cevap bıle vermedın 2 gundur beklıyorum Skype adresin ney multi vb sorular için soru sormanıza gerek yok sitede video mevcut zaten. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmet01907 Temmuz 7, 2017 gönderildi Share Temmuz 7, 2017 gönderildi (düzenlendi) @MrPunisher kardesım reklam amaclı algılama ama bu belırttıgın serverlarda keylogger olan serverlarda koxp satan baska bır isim daha var koxpu sorunsuz calısıyor ama biz yıllarca sızden hızmet aldık banladınız baska kullancıı adı alıp tekrar geldik vs vs soacsa koxpu getıren sızsınız bununda ustesınden gelecegınızı umuyoruz sadece bıraz ılgı ugraş ıstıyor sızde bunu vermıyorsunuz gıbı artık ya tam cozum bulunmalı yada bulunmuyorsa magdur olan arkadaslara telafı verılmelı Temmuz 7, 2017 tarihinde ahmet01907 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Temmuz 7, 2017 gönderildi Share Temmuz 7, 2017 gönderildi 8 saat önce, ahmet01907 yazdı: @MrPunisher kardesım reklam amaclı algılama ama bu belırttıgın serverlarda keylogger olan serverlarda koxp satan baska bır isim daha var koxpu sorunsuz calısıyor ama biz yıllarca sızden hızmet aldık banladınız baska kullancıı adı alıp tekrar geldik vs vs soacsa koxpu getıren sızsınız bununda ustesınden gelecegınızı umuyoruz sadece bıraz ılgı ugraş ıstıyor sızde bunu vermıyorsunuz gıbı artık ya tam cozum bulunmalı yada bulunmuyorsa magdur olan arkadaslara telafı verılmelı Hangi siteden bahsettiğinin farkındayım orjinal soacs güvenlik sistemlerinde bizimde koxpumuz sorunsuz çalışıyor sahte kullanıp içine güncelleme diyerek keylogger ekleyen serverlarda yapılan koxplar stabil olarak çalışmaz adam senin tüm loglarını görebiliyor neyi açıp açmadığını. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmet01907 Temmuz 19, 2017 gönderildi Share Temmuz 19, 2017 gönderildi @MrPunisher gokhan kardesım homekokeyfinde soacs bot calısmıyor kımsede yardımcı olmuyor skypdan yazıyorum cevap yok steelko da calısmıyor bot userı olan soacs serverlar burası userı olmayan sw de bı botu kullanmamızın anlamı varmı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar