Adoness Oluşturuldu: Temmuz 4, 2017 Share Oluşturuldu: Temmuz 4, 2017 Koxp town atınca sundires ve potcunun yanına gidiyor itemleri satıyor ancak ne ok ne wolf nede pot alıyor sorun bende mi koxp da mı? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Adoness Temmuz 4, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 4, 2017 gönderildi @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 4, 2017 gönderildi Share Temmuz 4, 2017 gönderildi üstünde gerekli para ve yeterli ağırlık olması gerek aksi taktirde para yoksa almaz yada para varsa ağırlık yetmiyorsa almaz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Adoness Temmuz 4, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 4, 2017 gönderildi (düzenlendi) Hocam hepsi tamam sormak istediğim 9000 ok yazıyorum oraya her envanter dolup b attığında oku 9000e tamamlıyor ama sundiresten potcuya gitmiyor takılıyor orada takılmadığında da potcunun yanında duruyor ama işlem yapmıyor slota boş dönüyor tw versem bakma sansın varmı @DEVILCRAFT dün geceden beri uğraşıyorum bir türlü çözüm bulamadım edit:Sorun" sundi'den potcuya gitmiyor" rota var herşey var ama gitmiyor elimle potcunun yanına götürdüğümde potu alıyor slota tekrar dönüyor Temmuz 4, 2017 tarihinde Adoness tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Temmuz 5, 2017 gönderildi Share Temmuz 5, 2017 gönderildi Potçu rotasını tekrardan ekleyip denermisin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Adoness Temmuz 5, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 5, 2017 gönderildi 18 dakika önce, MrPunisher yazdı: Potçu rotasını tekrardan ekleyip denermisin. hocam 2 pcde denedim yok takılıyor.Koxp chattede konusuldu takılıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Temmuz 5, 2017 gönderildi Share Temmuz 5, 2017 gönderildi Şimdi, Adoness yazdı: hocam 2 pcde denedim yok takılıyor.Koxp chattede konusuldu takılıyor İlgileneceğiz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Adoness Temmuz 5, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 5, 2017 gönderildi Bu arada dipnot düşeyim sadece eslantta denedim emc ya da maradonda denemedim hic teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aykut2kara Temmuz 5, 2017 gönderildi Share Temmuz 5, 2017 gönderildi bu konuyla ılgılı acıl bı cevap yazarmısınız ona gore alıcam cunku cop slotuna koycam carı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aykut2kara Temmuz 5, 2017 gönderildi Share Temmuz 5, 2017 gönderildi On 04.07.2017 at 16:31, DEVILCRAFT yazdı: üstünde gerekli para ve yeterli ağırlık olması gerek aksi taktirde para yoksa almaz yada para varsa ağırlık yetmiyorsa almaz hocam sorun cozuldumu bı yardımcı olurmusunuz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Adoness Temmuz 5, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 5, 2017 gönderildi 3 saat önce, aykut2kara yazdı: hocam sorun cozuldumu bı yardımcı olurmusunuz çözülmedi 1 haftaya zor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
soysal0167 Temmuz 13, 2017 gönderildi Share Temmuz 13, 2017 gönderildi bendede aynı soru var potcuya kadar gidip kalıyor w basarsam işlem yapıyor kendisi almıyor asla Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kubilay.drm Temmuz 16, 2017 gönderildi Share Temmuz 16, 2017 gönderildi hadi çözün artık şu rota problemini Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
besiktaskoray Temmuz 17, 2017 gönderildi Share Temmuz 17, 2017 gönderildi On 13.07.2017 at 21:08, soysal0167 yazdı: bendede aynı soru var potcuya kadar gidip kalıyor w basarsam işlem yapıyor kendisi almıyor asla +1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar