Jump to content
  • Kaydol

Acme Koxp sorunları ve güncelleme

besiktaskoray
 Share

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar bildiğiniz gibi koxp bayadır sorunlu oracle açıldığı gün güncelleme gelicek dendi ve bizde satın aldık 5-6 gün oldu hala bir gelişme yok.Güncelleme gelicek mi gelmiyecek mi en azından bir bilgilendirme yapılsın gelicekse de ne zaman gelicek kaç gündür bekliyoruz.

sorunlar ;

8 li ok çalışmıyor.

atak yaparken sık sık ekran donuyor.(özellikle okçuda)

rogue de 800 def basmıyor.

rogue de 400 defi geç basıyor.

Priest oto buff-ac sıkıntılı.

aklıma gelenler bunlar bundan sonraki süreç nasıl olucak bilgilendirme bekliyoruz.

tarihinde besiktaskoray tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ATAK HIZINI 1600 YAPMAMA RAĞMEN OKCUDA GENİEDEN 1 SANİYE ÖNCE VURUYOR VE KOXPER OLDUGUMUZ DİREK ANLAŞILIYOR :D MAGEDE  ATAK MESEFA NEDEN YOK ( COKTA LAZIM DEİLDE MERAKTAN) 

EKSİKLER BENİM GÖZÜMDE= MADEN YAPMA ROTASI BALIK TUTMADA OLDUGU GİBİ MADEN YERİ BELİRLE SEÇENEĞİ GELMELİ OTO ROTADA KOXPERLERİN HEPSİ İÇ İÇE DURUYOR.MANUEL ROTADA SORUNLAR CIKABİLİYOR KAPAT HATASI VS.GEM KIRMA FRAGMAN KIRMAYA GÖRE BİRAZ DAHA İYİ FAKAT FRAG KIRARKEN HER CANTADA OYUNDAN ATIYOR.KIRDIRMA HIZINI ARTIRCAKSAK ÇÖZUM OLMASI İÇİN ELLE KIRARIZ DAHA İYİ.R FAİLED YOK KOXPTA .KONU AÇMAMA RAĞMEN BOS TARAMA GETİRİLMEDİ KOXPA.BİRDE ÖNCEDEN KOXPUN İÇİNDE SETTİNG İNİ DİYE BİR ŞEY OLUYORDU HER GÜNCELLEMEDE AYARLARI GERİ YÜKLEYE BİLİYORDUK.ŞİMDİ İSE HER PACH ATTIGIMIZDA OYUNDA KOXP 0 AYALARINA DÖNÜYOR.AYARLARI TEKRAR KAYDETMEK İÇİN UGRAŞIYORUZ.AKLIMA GELENLER BUNLAR.

tarihinde onur bilgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

oto kutu yavaş değil eğer toplamıyor ise kutu ile aradaki mesafeden dolayıdır

8li ok çalışmaz evet çok seri olduğu için araya biraz bekleme süresi eklemek gerek 

atak yaparken ekran donması pc donanımından yada fazla cpu tüketiminden olabilir yine de kontrol ederim

diğer skillere de göz bakarım 

ayrıca boss tarama acmede çalışmıyor o yüzden eklenmedi , koxpun içindeki settings duruyor halen.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ATAK HIZINI 1600 YAPMAMA RAĞMEN OKCUDA GENİEDEN 1 SANİYE ÖNCE VURUYOR VE KOXPER OLDUGUMUZ DİREK ANLAŞILIYOR :D MAGEDE  ATAK MESEFA NEDEN YOK ( COKTA LAZIM DEİLDE MERAKTAN) 

EKSİKLER BENİM GÖZÜMDE= MADEN YAPMA ROTASI BALIK TUTMADA OLDUGU GİBİ MADEN YERİ BELİRLE SEÇENEĞİ GELMELİ OTO ROTADA KOXPERLERİN HEPSİ İÇ İÇE DURUYOR.MANUEL ROTADA SORUNLAR CIKABİLİYOR KAPAT HATASI VS.GEM KIRMA FRAGMAN KIRMAYA GÖRE BİRAZ DAHA İYİ FAKAT FRAG KIRARKEN HER CANTADA OYUNDAN ATIYOR.KIRDIRMA HIZINI ARTIRCAKSAK ÇÖZUM OLMASI İÇİN ELLE KIRARIZ DAHA İYİ.R FAİLED YOK KOXPTA .KONU AÇMAMA RAĞMEN BOS TARAMA GETİRİLMEDİ KOXPA.BİRDE ÖNCEDEN KOXPUN İÇİNDE SETTİNG İNİ DİYE BİR ŞEY OLUYORDU HER GÜNCELLEMEDE AYARLARI GERİ YÜKLEYE BİLİYORDUK.ŞİMDİ İSE HER PACH ATTIGIMIZDA OYUNDA KOXP 0 AYALARINA DÖNÜYOR.AYARLARI TEKRAR KAYDETMEK İÇİN UGRAŞIYORUZ.AKLIMA GELENLER BUNLAR

maden için birşey dememişsiniz.fishte yer belirle diyip oto rotada gidiyor sorun yok bunda fakat maden içinde aynısı yapılabilir.bilgisayarım rahat 8 10 char sokması gerekirken bu charların iç içe durması sebebiyle oto login yerine 2 x koxp alabiliyorum.çünkü oto loginde 4 kere pc ban yedim yalvar yakar açtırdım banları sonrasıda 2clientli versiyon kullanmak zorunda kaldım

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

6 saat önce, DEVILCRAFT yazdı:

oto kutu yavaş değil eğer toplamıyor ise kutu ile aradaki mesafeden dolayıdır

8li ok çalışmaz evet çok seri olduğu için araya biraz bekleme süresi eklemek gerek 

atak yaparken ekran donması pc donanımından yada fazla cpu tüketiminden olabilir yine de kontrol ederim

diğer skillere de göz bakarım 

ayrıca boss tarama acmede çalışmıyor o yüzden eklenmedi , koxpun içindeki settings duruyor halen.

usta moba uzak olma gibi bir şey söz konusu değil kutu toplamada.oto pet çok daha hızlı ve seri topluyor. golem veya fossil guard keserken hayvanın yatışının yarısını izlemem gerekiyor oto kutunun toplaması için girip deneyebilirsin.

kasma konusuna gelince koxptaki chatte herkes kasma sorunundan yakınıyor benim pc ile alakalı olduğunu sanmıyorum herkes söylüyor.

mesele sadece sorunlar değil bunlar çözülür halledilir. Siz oracle açıldığı gün atak için güncelleme gelecek demiştiniz ama daha gelmedi ve hiçbir bilgilendirme de göremedim forumda güncelleme ile ilgili.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, exstasy1 yazdı:

birde client oto loginde kac tane açabiliryorz oraclede tek ınternet ıpden 1 maden dıe bısey duyduydum dogrumu

madende sıkıntı yok.1 ipden 1 çar maden yapabilir diye serverin kısıtlaması var ama her botun rotasını farklı yaparsan ve çarların isimleri de farklı olursa sıkıntı çıkmaz büyük ihtimal.Çünkü bütün herkesi tek tek kontrol edemezler,göze batmadıkça sorun olmaz.Tabi kesin konuşmamak lazım.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...