besiktaskoray Oluşturuldu: Temmuz 6, 2017 Share Oluşturuldu: Temmuz 6, 2017 (düzenlendi) Arkadaşlar bildiğiniz gibi koxp bayadır sorunlu oracle açıldığı gün güncelleme gelicek dendi ve bizde satın aldık 5-6 gün oldu hala bir gelişme yok.Güncelleme gelicek mi gelmiyecek mi en azından bir bilgilendirme yapılsın gelicekse de ne zaman gelicek kaç gündür bekliyoruz. sorunlar ; 8 li ok çalışmıyor. atak yaparken sık sık ekran donuyor.(özellikle okçuda) rogue de 800 def basmıyor. rogue de 400 defi geç basıyor. Priest oto buff-ac sıkıntılı. aklıma gelenler bunlar bundan sonraki süreç nasıl olucak bilgilendirme bekliyoruz. Temmuz 11, 2017 tarihinde besiktaskoray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
onur bilgi Temmuz 6, 2017 gönderildi Share Temmuz 6, 2017 gönderildi (düzenlendi) ATAK HIZINI 1600 YAPMAMA RAĞMEN OKCUDA GENİEDEN 1 SANİYE ÖNCE VURUYOR VE KOXPER OLDUGUMUZ DİREK ANLAŞILIYOR MAGEDE ATAK MESEFA NEDEN YOK ( COKTA LAZIM DEİLDE MERAKTAN) EKSİKLER BENİM GÖZÜMDE= MADEN YAPMA ROTASI BALIK TUTMADA OLDUGU GİBİ MADEN YERİ BELİRLE SEÇENEĞİ GELMELİ OTO ROTADA KOXPERLERİN HEPSİ İÇ İÇE DURUYOR.MANUEL ROTADA SORUNLAR CIKABİLİYOR KAPAT HATASI VS.GEM KIRMA FRAGMAN KIRMAYA GÖRE BİRAZ DAHA İYİ FAKAT FRAG KIRARKEN HER CANTADA OYUNDAN ATIYOR.KIRDIRMA HIZINI ARTIRCAKSAK ÇÖZUM OLMASI İÇİN ELLE KIRARIZ DAHA İYİ.R FAİLED YOK KOXPTA .KONU AÇMAMA RAĞMEN BOS TARAMA GETİRİLMEDİ KOXPA.BİRDE ÖNCEDEN KOXPUN İÇİNDE SETTİNG İNİ DİYE BİR ŞEY OLUYORDU HER GÜNCELLEMEDE AYARLARI GERİ YÜKLEYE BİLİYORDUK.ŞİMDİ İSE HER PACH ATTIGIMIZDA OYUNDA KOXP 0 AYALARINA DÖNÜYOR.AYARLARI TEKRAR KAYDETMEK İÇİN UGRAŞIYORUZ.AKLIMA GELENLER BUNLAR. Temmuz 6, 2017 tarihinde onur bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 6, 2017 gönderildi Share Temmuz 6, 2017 gönderildi oto kutu yavaş değil eğer toplamıyor ise kutu ile aradaki mesafeden dolayıdır 8li ok çalışmaz evet çok seri olduğu için araya biraz bekleme süresi eklemek gerek atak yaparken ekran donması pc donanımından yada fazla cpu tüketiminden olabilir yine de kontrol ederim diğer skillere de göz bakarım ayrıca boss tarama acmede çalışmıyor o yüzden eklenmedi , koxpun içindeki settings duruyor halen. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
onur bilgi Temmuz 6, 2017 gönderildi Share Temmuz 6, 2017 gönderildi ATAK HIZINI 1600 YAPMAMA RAĞMEN OKCUDA GENİEDEN 1 SANİYE ÖNCE VURUYOR VE KOXPER OLDUGUMUZ DİREK ANLAŞILIYOR MAGEDE ATAK MESEFA NEDEN YOK ( COKTA LAZIM DEİLDE MERAKTAN) EKSİKLER BENİM GÖZÜMDE= MADEN YAPMA ROTASI BALIK TUTMADA OLDUGU GİBİ MADEN YERİ BELİRLE SEÇENEĞİ GELMELİ OTO ROTADA KOXPERLERİN HEPSİ İÇ İÇE DURUYOR.MANUEL ROTADA SORUNLAR CIKABİLİYOR KAPAT HATASI VS.GEM KIRMA FRAGMAN KIRMAYA GÖRE BİRAZ DAHA İYİ FAKAT FRAG KIRARKEN HER CANTADA OYUNDAN ATIYOR.KIRDIRMA HIZINI ARTIRCAKSAK ÇÖZUM OLMASI İÇİN ELLE KIRARIZ DAHA İYİ.R FAİLED YOK KOXPTA .KONU AÇMAMA RAĞMEN BOS TARAMA GETİRİLMEDİ KOXPA.BİRDE ÖNCEDEN KOXPUN İÇİNDE SETTİNG İNİ DİYE BİR ŞEY OLUYORDU HER GÜNCELLEMEDE AYARLARI GERİ YÜKLEYE BİLİYORDUK.ŞİMDİ İSE HER PACH ATTIGIMIZDA OYUNDA KOXP 0 AYALARINA DÖNÜYOR.AYARLARI TEKRAR KAYDETMEK İÇİN UGRAŞIYORUZ.AKLIMA GELENLER BUNLAR maden için birşey dememişsiniz.fishte yer belirle diyip oto rotada gidiyor sorun yok bunda fakat maden içinde aynısı yapılabilir.bilgisayarım rahat 8 10 char sokması gerekirken bu charların iç içe durması sebebiyle oto login yerine 2 x koxp alabiliyorum.çünkü oto loginde 4 kere pc ban yedim yalvar yakar açtırdım banları sonrasıda 2clientli versiyon kullanmak zorunda kaldım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
besiktaskoray Temmuz 7, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 7, 2017 gönderildi 6 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: oto kutu yavaş değil eğer toplamıyor ise kutu ile aradaki mesafeden dolayıdır 8li ok çalışmaz evet çok seri olduğu için araya biraz bekleme süresi eklemek gerek atak yaparken ekran donması pc donanımından yada fazla cpu tüketiminden olabilir yine de kontrol ederim diğer skillere de göz bakarım ayrıca boss tarama acmede çalışmıyor o yüzden eklenmedi , koxpun içindeki settings duruyor halen. usta moba uzak olma gibi bir şey söz konusu değil kutu toplamada.oto pet çok daha hızlı ve seri topluyor. golem veya fossil guard keserken hayvanın yatışının yarısını izlemem gerekiyor oto kutunun toplaması için girip deneyebilirsin. kasma konusuna gelince koxptaki chatte herkes kasma sorunundan yakınıyor benim pc ile alakalı olduğunu sanmıyorum herkes söylüyor. mesele sadece sorunlar değil bunlar çözülür halledilir. Siz oracle açıldığı gün atak için güncelleme gelecek demiştiniz ama daha gelmedi ve hiçbir bilgilendirme de göremedim forumda güncelleme ile ilgili. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
exstasy1 Temmuz 7, 2017 gönderildi Share Temmuz 7, 2017 gönderildi oraclede çalısıyormu? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
besiktaskoray Temmuz 7, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 7, 2017 gönderildi 1 saat önce, exstasy1 yazdı: oraclede çalısıyormu? çalışıyor usta çalışıyor da sıkıntılı işte bizde sorunları belirttik burada. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
exstasy1 Temmuz 7, 2017 gönderildi Share Temmuz 7, 2017 gönderildi madende varmı sıkıntısı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
exstasy1 Temmuz 7, 2017 gönderildi Share Temmuz 7, 2017 gönderildi birde client oto loginde kac tane açabiliryorz oraclede tek ınternet ıpden 1 maden dıe bısey duyduydum dogrumu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
besiktaskoray Temmuz 7, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 7, 2017 gönderildi 14 dakika önce, exstasy1 yazdı: birde client oto loginde kac tane açabiliryorz oraclede tek ınternet ıpden 1 maden dıe bısey duyduydum dogrumu madende sıkıntı yok.1 ipden 1 çar maden yapabilir diye serverin kısıtlaması var ama her botun rotasını farklı yaparsan ve çarların isimleri de farklı olursa sıkıntı çıkmaz büyük ihtimal.Çünkü bütün herkesi tek tek kontrol edemezler,göze batmadıkça sorun olmaz.Tabi kesin konuşmamak lazım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
exstasy1 Temmuz 7, 2017 gönderildi Share Temmuz 7, 2017 gönderildi oto loginde client sınırlaması nedır? bılgın varmı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
besiktaskoray Temmuz 7, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 7, 2017 gönderildi Şimdi, exstasy1 yazdı: oto loginde client sınırlaması nedır? bılgın varmı tam bir bilgim yok malesef ama sınırsız olsa gerek. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 7, 2017 gönderildi Share Temmuz 7, 2017 gönderildi 1.7.0 güncellemesi verildi takip etmiyorsun galiba Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
exstasy1 Temmuz 7, 2017 gönderildi Share Temmuz 7, 2017 gönderildi 1.7.0 guncellemesi ile giriyorum oyuna ama 1 client acıyorum daha sonra 2. koxpun launcherıne actıgım an dıger client programı kapat hatası verıyor ayrı ayrı dosyalardan acıyorum clienti. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
exstasy1 Temmuz 7, 2017 gönderildi Share Temmuz 7, 2017 gönderildi @DEVILCRAFT skypeden ekledim bi yardımcı olurmusunuz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
onur bilgi Temmuz 7, 2017 gönderildi Share Temmuz 7, 2017 gönderildi fragmen kırarken oyundan atma aktif halen ve seri şekilde atıyor.sizin bilipte bizim bilmediğimiz olay ne.bizde yapalım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dennyarcher Temmuz 7, 2017 gönderildi Share Temmuz 7, 2017 gönderildi Acmedeki şuanlık en büyük sorun ara ara donmalar yaşanması minor basarken adamdan kaçarken ekran donuyor bi geliyor pat yerdeyiz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
onur bilgi Temmuz 7, 2017 gönderildi Share Temmuz 7, 2017 gönderildi an itibari ile fragmen oyundan atma giderilmiş durumda.ben kendi adıma özür diliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
besiktaskoray Temmuz 8, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 8, 2017 gönderildi Tekrardan bi denedim oto kutu düzelmiş. Oto buff , ac çalışmıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dewilskr Temmuz 8, 2017 gönderildi Share Temmuz 8, 2017 gönderildi oraclede okcu ile atak yaparken ekran donuyor belli bir saniye başka kimsede böyle bişey varmı yoksa sadece bende mı var? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
besiktaskoray Temmuz 8, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 8, 2017 gönderildi Bir saat önce, dewilskr yazdı: oraclede okcu ile atak yaparken ekran donuyor belli bir saniye başka kimsede böyle bişey varmı yoksa sadece bende mı var? okçu oynarken bende de vardı şuan durum ne bilmiyorum ama çoğu kişi de vardı o sıkıntı. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
besiktaskoray Temmuz 8, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 8, 2017 gönderildi Birde şu merkeze al falan muhabbeti sıkıntılı merkeze dönü açmadığım halde çar merkeze gitmeye çalışıyor bot + atak kapalıyken bile gitmeye çalışıyor bazen tam çözemedim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dennyarcher Temmuz 8, 2017 gönderildi Share Temmuz 8, 2017 gönderildi 6 saat önce, dewilskr yazdı: oraclede okcu ile atak yaparken ekran donuyor belli bir saniye başka kimsede böyle bişey varmı yoksa sadece bende mı var? HERKESTE VAR EN BÜYÜK SORUN O AMA DÜZELTMİYORLAR İŞTE. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fgewefgwgw Temmuz 9, 2017 gönderildi Share Temmuz 9, 2017 gönderildi 16 saat önce, dewilskr yazdı: oraclede okcu ile atak yaparken ekran donuyor belli bir saniye başka kimsede böyle bişey varmı yoksa sadece bende mı var? +1 Aynı sorun bende de var. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 9, 2017 gönderildi Share Temmuz 9, 2017 gönderildi Kasma sorununa bir kaç kişi bulup bakacağız besiktaskoray buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar