Jump to content
  • Kaydol

istek [ SpeedyBot gelişim ]


yigidsen
 Share

Önerilen Mesajlar

Merhaba bu başlık altında @DEVILCRAFT 'a isteklerimizi sırayalabiliriz diye düşünerek konuyu açtım.

WOLF

SpeedyBot'u Legit Mod ile kullanmadığımız zamanlarda Monster'dan Monster'a atack için yürürken WOLF BUFF SW vb. skilleri yürüyerek atması hiç hoş değil ve çok açık bir şekilde ben koxp kullanıyorum diye bağırıyor resmen bu konu hakkında ufak bir güncelleme olabilmesi mümkünmüdür?

ATACK

Atack yaparken direk karşısında durup atack yapmasıda bariz belli ediyor örneğin Genie'de olan "Range of Activities" gibi  bir seçenek bulunmasıda bu sorunu ortadan kaldıracağını düşünüyorum.

ARCHER

Archerların yağmur ok'u seçtiğimiz zaman Monster'a Mesafe ayarında 3-5'in üstünde atack yaptığımız zamanlardaki DC sorununu ortadan kaldırmamız çok büyük bir devrim olacak diye düşünüyorum.Örneğin Canavarı tekli bir skill ile çektikten sonra mesafe 3-5 olduğunda Yağmur Ok ile atak yapılabilmeside bir çözüm olabilir.

 

tarihinde yigidsen tarafından düzenlendi
AYRINTI
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

orad ki peri seçeneği free genie seçeneği fellan sadece sende görünüyor 2 pc var denedim sen gnie açtığını sanıyorsun ama başka oyuncularda görünmüyor yada peri açtığını zannediyorsun diğer kimse senden başka görümüyor peri ve genie yazısını direk anlıyor adamlar

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...