ahmet01907 Oluşturuldu: Temmuz 7, 2017 Share Oluşturuldu: Temmuz 7, 2017 (düzenlendi) burdan yetkili arkadaşları verdiği hizmet için teşekkür ediyorum şahsi 2 3 görüşümü paylaşmak istiyorum koxp icin verdigim şeylerin güncellenmesi benim gibi cogu devilcrafty ailesindekileri mutlu edecektir. mage için el kaldırmadan nova atma ve priestler için el kaldırmadan Debuff. mage için el kaldırmadan seri tp, ve call party asas için sağ tık minor (minor hızı ayarlanılabilir) oto minor devredeyken elimizle cc bastıgımızda cc atmama sorunu skil önceliğini belirtme örnegin önce spike sonra thrust sonra pierce istedigin skil kombosu ayarlanılabılır tüm karekterler için char küçültme - normal haline getirme düşman hp okutma sc sil bas özelliği oto sc bas magic hammer bas yetkili dostlarım bu ozellıkler koxpa eklendıgınde cok daha iyi olacagını dusunuyorum soacs koxp kullanan devilcrafty ailesinden koxpu kullanan arkadaslarında işine yarayacagına inanıyorum özellikle mageler için önem verilirse koxpun cok daha iyi olacagına ınanıyorum asas minor oto ayarlandıgında yururken can doldururken cc cevırdıgınde cc almama sorununa cozum yolu bulunması gerekli ve minor sag tık ayarlanır olması asas skil kombosu oncelıgının ayarlanması gerekli oldugunu dusunuyorum Temmuz 7, 2017 tarihinde ahmet01907 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 7, 2017 gönderildi Share Temmuz 7, 2017 gönderildi yarım el yada el kaldırmadan olaylarını geç fixed cc atmama sorunu koxpla alakalı değil minoru kapatman gerek aynı anda 2 skill izin vermez server char küçültme ve büyütme sadece sende gözükür server taraflı herkese küçüldüğünü gösteremezsin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar