eziqseen01 Oluşturuldu: Temmuz 10, 2017 Share Oluşturuldu: Temmuz 10, 2017 Acme Bota giriş kısmında problem yaşıyorum ( Acme Bot v.1.3.6) Oyun dizini program files içerisinde olmamalıdır,boşluk veya türkçe karakter içermemelidir Lütfen oyunu boşluk ve Türkçe karakter olmayan bir dizine taşıyınız diyor . Deathko gibi serverlarda denedim girdi aynı dizinde olmasına rağmen ve aklınıza gelebilecek heryere oyunu kurdum yine aynı hatayı alıyorum . İlginiz için şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
xxieem Temmuz 10, 2017 gönderildi Share Temmuz 10, 2017 gönderildi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
eziqseen01 Temmuz 10, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 10, 2017 gönderildi senindemi öyle xxieem ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
eziqseen01 Temmuz 10, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 10, 2017 gönderildi yöneticiler yardım lütfen ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
besiktaskoray Temmuz 10, 2017 gönderildi Share Temmuz 10, 2017 gönderildi Client dosyasının adını değiştir mesele oracle gamer ken değiştirip düz oracle yapıcaksın boşluk olmucak ş ç vb harfler olmucak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
eziqseen01 Temmuz 10, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 10, 2017 gönderildi oldu çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar