alicin34 Oluşturuldu: Temmuz 13, 2017 Share Oluşturuldu: Temmuz 13, 2017 (düzenlendi) merhabalar daha yenı son teklıf uzerınden kart ıle ödeme yaptım fakat kayıt oldukdan sorna aktıf etmeye calısıyuorum keyı gata verıyor Temmuz 13, 2017 tarihinde alicin34 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
alicin34 Temmuz 13, 2017 gönderildi Yazar Share Temmuz 13, 2017 gönderildi BİLEN YOKMU YA YARDIMCI OLUCAK KIMSE ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wassabi Temmuz 15, 2017 gönderildi Share Temmuz 15, 2017 gönderildi aynısı bende de oluyor yardımcı olur musunuz lütfen kullanıcı adı farklı iki tane üyelikten yüklemeye çalıştım, ikisinde de aynı hatayı alıyorum adminler ilgilenirse bizimle seviniriz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wassabi Temmuz 15, 2017 gönderildi Share Temmuz 15, 2017 gönderildi ben versiyonunu yanlış indirmişim hocam sende mi kontrol et auto login exe almadıysan 1.64ü indiirceksin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar