adamin5454 Oluşturuldu: Ağustos 2, 2017 Share Oluşturuldu: Ağustos 2, 2017 Steamko Data\UIs_us.tbl hatası alıyorum yeni güncellemeden sonra ? @MrPunisher @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Donald Ağustos 2, 2017 gönderildi Share Ağustos 2, 2017 gönderildi aynı hatayı bende alıyorum sebebi ne kxpu yeni yükledim kullanmak nasip olmadı daha Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Ağustos 3, 2017 gönderildi Share Ağustos 3, 2017 gönderildi İlgileneceğiz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Donald Ağustos 3, 2017 gönderildi Share Ağustos 3, 2017 gönderildi Hocam tatil gunum ne zamana halledersiniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Donald Ağustos 4, 2017 gönderildi Share Ağustos 4, 2017 gönderildi kardeşim koxp a para verdik süresi geçiyor bi acıklama yapsan en azından Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Donald Ağustos 4, 2017 gönderildi Share Ağustos 4, 2017 gönderildi On 03.08.2017 at 09:34, MrPunisher yazdı: İlgileneceğiz. olumlu olumsuz bi cevap verseniz bizim koxpların süreleri ne olcak falan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Donald Ağustos 4, 2017 gönderildi Share Ağustos 4, 2017 gönderildi patch nasıl attıracagız steam de eski usul patch attırma yok kaça geetirirsek getirelim start cıkıyor yine bir dolum olmuyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Donald Ağustos 4, 2017 gönderildi Share Ağustos 4, 2017 gönderildi oyunu normal actıgım zaman acıyor ama koxpla girdiğim de data/uis_st.tbl hatası verip oyunu acmıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Donald Ağustos 4, 2017 gönderildi Share Ağustos 4, 2017 gönderildi koxpu da knight da yeniden indirdim yine aynı hatayı veriyor.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Donald Ağustos 4, 2017 gönderildi Share Ağustos 4, 2017 gönderildi On 03.08.2017 at 09:34, MrPunisher yazdı: İlgileneceğiz. ?? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Ağustos 4, 2017 gönderildi Share Ağustos 4, 2017 gönderildi 1 saat önce, Donald yazdı: ?? Chatta yazdığımı okumadınmı ? Patchi baştan attır herhangibir sorun yok şuan koxpta. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Donald Ağustos 5, 2017 gönderildi Share Ağustos 5, 2017 gönderildi 7 saat önce, MrPunisher yazdı: Chatta yazdığımı okumadınmı ? Patchi baştan attır herhangibir sorun yok şuan koxpta. kardeşim steamde patch attırma yok bütün yolları denedim,,hatta oyunu bastan indirdim ama yok olmuyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
adamin5454 Ağustos 7, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 7, 2017 gönderildi Güncel sürüm asıl hatalı hocam. @MrPunisher yani buna lütfen bir çözüm bulun. Eski data\uis_us.tbl dosyasını buldum koydum calıstı fakat bu seferde yeni güncellemede gelen özellikler gelmedi. Lütfen gerekli hatayı giderek sürümü çıkartın. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dem0n Ağustos 8, 2017 gönderildi Share Ağustos 8, 2017 gönderildi Data\UIs_st.tbl error Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar