invaze Oluşturuldu: Ağustos 9, 2017 Share Oluşturuldu: Ağustos 9, 2017 Merhaba arkadaşlar acme koxpta bilenler vardır kutuları kırdırırken 55 koduyla paket yolladan istediğimiz yerden kırdırabiliyoruz . Bunun fragment ve gemler için olanıda var ne kadar sitede yönetici takımındaki insanlara bu durumu izah ettiysem öyle birşey yok falan diye iddalarda bulundular bende videoya çektim ve videoyu gördüklerinde bilmiyorum gibi cevaplar veriyorlar . Bu kodu söylemek bu kadar devlet meselesiyse gerçekten yazıklar olsun çok büyük bir sırda değil bu eğer bunu bilen arkadaşlar varsa yardım etmelerini istiyorum herkes faydalansın hiçbir zararı olmaz . Bu arada videonun linkinide paylaşıyorum buyrun https://www.youtube.com/watch?v=taCzXU1ukZw&feature=youtu.be eğer videoya aldığım arkadaş bu videoyu izliyorsa özür diliyorum bir kaç gün sonra sileceğim videoyu çözüm çıkmazsa. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
oguzuysal Ağustos 9, 2017 gönderildi Share Ağustos 9, 2017 gönderildi BU KONU HAKKINDA YÖNETİCİ ARKDASLAR NEDİYECEK MERAK ETTİM BENDE KOXP U ALMAK İSTİYORUM AMA DESTEK KONUSUUNDA BU SİTE NASIL İYİMİ ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fatfat Ağustos 9, 2017 gönderildi Share Ağustos 9, 2017 gönderildi valla helal olsun kardesm iyi tespit Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
invaze Ağustos 9, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 9, 2017 gönderildi BİR ÇÖZÜMÜ BULUNMASI LAZIM Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
invaze Ağustos 10, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 10, 2017 gönderildi Deep Scar Totemic Spear Totamic Spear Lugias Elysium Hell Blood Foverin Imir Ring Mirage Complete Pants Complete boots Complete helmet Complete glove Complete Robe priest chitin shell pauldron priest chitin shell boots priest chitin shell gauntlets priest chitin shell pads priest chitin shell helmet Iron Impact Elixir Staff Shio Tears Priest Impact Smite Hammer Impact Weapon Enchant Scroll Armor Enchant Scroll Graham Flame Ring Syphioric Holy Animor Blade Axe Garp Sherion Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fatfat Ağustos 10, 2017 gönderildi Share Ağustos 10, 2017 gönderildi bu hangi koxp ile acme mi soach mı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
invaze Ağustos 11, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 11, 2017 gönderildi acme koxp Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Ağustos 11, 2017 gönderildi Share Ağustos 11, 2017 gönderildi olayı anlamadım uzaktan kutu ve gem kırdırmakmı istiyorsun? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
toski Ağustos 11, 2017 gönderildi Share Ağustos 11, 2017 gönderildi koxp sexykoda calısıyormuuuuuuuuuu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MasterTurk Ağustos 11, 2017 gönderildi Share Ağustos 11, 2017 gönderildi paket kodu olduğunu sanmıyorum diğer türlü çok daha hızlı kırdırılıyor ben 10k black gemi 1 saatte kırdırıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
invaze Ağustos 13, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 13, 2017 gönderildi On 12.08.2017 at 01:04, aktay28 yazdı: olayı anlamadım uzaktan kutu ve gem kırdırmakmı istiyorsun? EVET UZAKTAN GEM VE FRAGMENT KIRDIRMAK İSTİYORUM KUTUYU KRIDIRABİLİYORUM PAKET KODU VAR AMA BUNLARIN YOK BİLENDE SÖYLEMİYOR Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
invaze Ağustos 13, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 13, 2017 gönderildi On 12.08.2017 at 02:30, MasterTurk yazdı: paket kodu olduğunu sanmıyorum diğer türlü çok daha hızlı kırdırılıyor ben 10k black gemi 1 saatte kırdırıyorum PAKET KODU OLMASA ANVİLİN ORADA NASIL KIRDIRABİLİYOR ? GENERATORDEN 1 METRE UZAKLAŞ KIRMAZ GEM FALAN Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
onur bilgi Ağustos 13, 2017 gönderildi Share Ağustos 13, 2017 gönderildi 55 kodu ile kutuları istediğin heryerden kırabiliyorsun paket ile.fragmen için de bu paket kodu kaçtır diye soruyorlar malum koxpta frag gem kırarken oyundan atıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MasterTurk Ağustos 13, 2017 gönderildi Share Ağustos 13, 2017 gönderildi (düzenlendi) 20 saat önce, onur bilgi yazdı: 55 kodu ile kutuları istediğin heryerden kırabiliyorsun paket ile.fragmen için de bu paket kodu kaçtır diye soruyorlar malum koxpta frag gem kırarken oyundan atıyor valla kardeş ben de yiyiorum ama şikayet eedecek kadar değil kırdırma hızımda 101 Ağustos 14, 2017 tarihinde MasterTurk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
onur bilgi Ağustos 14, 2017 gönderildi Share Ağustos 14, 2017 gönderildi gemde cok atmıyor ama fragda dk başı atıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
invaze Ağustos 15, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 15, 2017 gönderildi 16 saat önce, onur bilgi yazdı: gemde cok atmıyor ama fragda dk başı atıyor katılıyorum. paket yolladan paket kodu yazılıp kırıldığına gözümle gördüğüm için inanıyorum bunun başka bir yolu yok paket kodunu nereden bulacağız tüm sorun bu bilen vermiyor bıktım artık bu paylaşımsızlıktan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
warrior12 Ağustos 31, 2017 gönderildi Share Ağustos 31, 2017 gönderildi (düzenlendi) şu kodu istiyoruz artık 55 işe yaramıyor gemlerde Ağustos 31, 2017 tarihinde warrior12 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar