Jump to content
  • Kaydol

Acme Koxp fragment ve gem kırdırma kodu

invaze
 Share

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar acme koxpta bilenler vardır kutuları kırdırırken 55 koduyla paket yolladan istediğimiz yerden kırdırabiliyoruz . Bunun fragment ve gemler için olanıda var ne kadar sitede yönetici takımındaki insanlara bu durumu izah ettiysem öyle birşey yok falan diye iddalarda bulundular bende videoya çektim ve videoyu gördüklerinde bilmiyorum gibi  cevaplar veriyorlar . Bu kodu söylemek bu kadar devlet meselesiyse gerçekten yazıklar olsun çok büyük bir sırda değil bu eğer bunu bilen arkadaşlar varsa yardım etmelerini istiyorum herkes faydalansın hiçbir zararı olmaz . Bu arada videonun linkinide paylaşıyorum buyrun 

https://www.youtube.com/watch?v=taCzXU1ukZw&feature=youtu.be  

eğer videoya aldığım arkadaş bu videoyu izliyorsa özür diliyorum bir kaç gün sonra sileceğim videoyu çözüm çıkmazsa.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Deep Scar
Totemic Spear
Totamic Spear
Lugias

Elysium
Hell Blood
Foverin
Imir Ring
Mirage
Complete Pants
Complete boots
Complete helmet
Complete glove
Complete Robe
priest chitin shell pauldron
priest chitin shell boots
priest chitin shell gauntlets
priest chitin shell pads
priest chitin shell helmet
Iron Impact
Elixir Staff
Shio Tears
Priest Impact
Smite Hammer
Impact
Weapon Enchant Scroll
Armor Enchant Scroll
Graham
Flame Ring
Syphioric
Holy Animor
Blade Axe
Garp
Sherion

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

On 12.08.2017 at 02:30, MasterTurk yazdı:

paket kodu olduğunu sanmıyorum diğer türlü çok daha hızlı kırdırılıyor ben 10k black gemi 1 saatte kırdırıyorum

PAKET KODU OLMASA ANVİLİN ORADA NASIL KIRDIRABİLİYOR ? GENERATORDEN 1 METRE UZAKLAŞ KIRMAZ GEM FALAN

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

20 saat önce, onur bilgi yazdı:

55 kodu ile kutuları istediğin heryerden kırabiliyorsun paket ile.fragmen için de bu paket kodu kaçtır diye soruyorlar malum koxpta frag gem kırarken  oyundan atıyor

valla kardeş ben de yiyiorum ama şikayet eedecek kadar değil kırdırma hızımda 101

tarihinde MasterTurk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

16 saat önce, onur bilgi yazdı:

gemde cok atmıyor ama fragda dk başı atıyor

katılıyorum. paket yolladan paket kodu yazılıp kırıldığına gözümle gördüğüm için inanıyorum bunun başka bir yolu yok paket kodunu nereden bulacağız tüm sorun bu bilen vermiyor bıktım artık bu paylaşımsızlıktan

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 3 weeks later...
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...