fatfat Oluşturuldu: Ağustos 9, 2017 Share Oluşturuldu: Ağustos 9, 2017 Merhabalar, Bu cuma Usko Game açılıyor. Bunun için bir çalışmanız varmı ? Yardımcı olabilir misiniz inanıyorum ki birçok kişi bunu beklıyor. Koruma sisteminin ne olduğunu bilmediğim için varmı yok mu bilmiyorum belki Soach veya Acme'dir bu konuda bilgi arkadaşların yardımını bekliyorum. İyi akşamlar. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Ağustos 10, 2017 gönderildi Share Ağustos 10, 2017 gönderildi server açıldıktan sonra kontrol ederiz BordoNighT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fatfat Ağustos 10, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 10, 2017 gönderildi (düzenlendi) @aktay28; Geçen gün OldScholl yeni server açacağını duyurdu. Koruma sistemini soachdan Istırap'a gecirecekmiş. Istırap için koxpunuz yok diye biliyorum ancak benim üzerinde çalışmış oluduğum bir kaç proje var. Projelerimi sizinle paylaşmak isterim. Skype'ınızdan bilgi mesajı geçeceğim. İyi çalışmalar Ağustos 10, 2017 tarihinde fatfat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MasterTurk Ağustos 10, 2017 gönderildi Share Ağustos 10, 2017 gönderildi 17 saat önce, fatfat yazdı: Merhabalar, Bu cuma Usko Game açılıyor. Bunun için bir çalışmanız varmı ? Yardımcı olabilir misiniz inanıyorum ki birçok kişi bunu beklıyor. Koruma sisteminin ne olduğunu bilmediğim için varmı yok mu bilmiyorum belki Soach veya Acme'dir bu konuda bilgi arkadaşların yardımını bekliyorum. İyi akşamlar. uskogame koruması ıstırap olduğu için koxp aramayın boşuna burda Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fatfat Ağustos 10, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 10, 2017 gönderildi 27 dakika önce, MasterTurk yazdı: uskogame koruması ıstırap olduğu için koxp aramayın boşuna burda Istırap'da koxp vs olmaz mı diye savunuyorsun ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MasterTurk Ağustos 10, 2017 gönderildi Share Ağustos 10, 2017 gönderildi 5 dakika önce, fatfat yazdı: Istırap'da koxp vs olmaz mı diye savunuyorsun ? olmayacağını biliyorum yetkililer defalarca olmayacağını söylediler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
denemelisin12 Ağustos 10, 2017 gönderildi Share Ağustos 10, 2017 gönderildi ISTIRAP BOT OLURSA ÇOK İYİ OLUR GERÇEKTEN BİZ 12 KİŞİ USKOGAMEDE BASLIORZ MESELA HEPİMİZDE ALICAZ EĞER KOXP YAPILIRSA BU KONUYLA İLGİLENMEK DEWİLCRAFT A DA ÇOK ŞEY KAZANDIRIR BENCE Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
denemelisin12 Ağustos 10, 2017 gönderildi Share Ağustos 10, 2017 gönderildi BİRDE BİRŞEYİ MERAK ETTİM DEWİL CRAFT IN ISTIRAPTAN ÇEKİNCESİ NEDİR YAPAMIYACAK OLMASIMI ? UĞRAŞMAK İSTEMEMESİMİ? ÖNCEKİ YORUMDA SOYLEDIGIM GİBİ ÇOK ŞEY KAZANIR YAPARSA Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kepo Ağustos 10, 2017 gönderildi Share Ağustos 10, 2017 gönderildi Ocak Ayındaki serverda vardi k0xp biraz sabırlı olun gene cıkıcaktır. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Ağustos 10, 2017 gönderildi Share Ağustos 10, 2017 gönderildi ISTIRAP güvenlik sisteminde koxp yapılmayacak. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MyKent Ağustos 11, 2017 gönderildi Share Ağustos 11, 2017 gönderildi Uskogamede calısıyormu koxp bilgi verebilcek varmi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enes23 Ağustos 11, 2017 gönderildi Share Ağustos 11, 2017 gönderildi upupupup Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar