atackan441 Oluşturuldu: Ağustos 22, 2017 Share Oluşturuldu: Ağustos 22, 2017 Selam arkadaşlar, Tam bir bilgim yok fakan Knight Kingdom çakma olduğunu düşünüyorum, eski sistem böyle değildi çünkü ama bileniniz vardır ACME serveri midir bu çakma kingdom ? ACME Bot bu serverda çalışıyor mu ? Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim. İyi forumlar... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kepo Ağustos 23, 2017 gönderildi Share Ağustos 23, 2017 gönderildi Bi önceki db acme idi. Buda acmedir buyuk ihtimal Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Ağustos 23, 2017 gönderildi Share Ağustos 23, 2017 gönderildi ACME güvenlik sistemiyse büyük ihtimal çalışır. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
coolanqel Ağustos 25, 2017 gönderildi Share Ağustos 25, 2017 gönderildi Ben indirip denedim fakat Knight Kindom swsinde çalışmadı koxp Oyunu başlatmadı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kadoraman68 Ağustos 25, 2017 gönderildi Share Ağustos 25, 2017 gönderildi çalısıyormu burda koxp Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar