hypergibi Oluşturuldu: Ağustos 29, 2017 Share Oluşturuldu: Ağustos 29, 2017 Her gün mü ücretsiz oluyor acaba bilgisi olan var mı ? ve nasıl onu aktive ediyoruz ücretsizi almadan önce bi denemek lazım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Ağustos 29, 2017 gönderildi Share Ağustos 29, 2017 gönderildi Evet hergün belirlenen saatlerde bedava giriş sağlayabiliyorsun.Koxpu indirip kayıt olup kullanabilirsin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hypergibi Ağustos 29, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 29, 2017 gönderildi teşekkür ediyorum almadan önce şuanda denemeye giriyorum sonuçları yazacağım buraya. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hypergibi Ağustos 29, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 29, 2017 gönderildi kullanıcı hesabınızda gün kalmamış diyor acaba nerden giriş yapacağız başka ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Ağustos 29, 2017 gönderildi Share Ağustos 29, 2017 gönderildi ACME koxpu deneyebilirsiniz 19:00a kadar. 19:00dan 21:00a kadarda Speedy usko steamko koxp. hypergibi buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hypergibi Ağustos 29, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 29, 2017 gönderildi tamam deniyorum ancak hesabınızda gün kalmamış diyor skype'dan yazdım şimdi. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hypergibi Ağustos 29, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 29, 2017 gönderildi 1.6.4. versionu açıyor 1.7.0 ı açmıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hypergibi Ağustos 29, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 29, 2017 gönderildi Exe'yi seçtikten sonra bu hatayı almaya başladım şimdide ; Oyun dizini program files içerisinde olmamalıdır , boşluk veya Türkçe karkter içermemelidir. Lütfen oyunu boşluk ve Türkçe karakter olmayan bir dizine taşıyınız. Ancak oyun burada ; C:\Knight Online Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ağustos 29, 2017 gönderildi Share Ağustos 29, 2017 gönderildi 3 dakika önce, hypergibi yazdı: Exe'yi seçtikten sonra bu hatayı almaya başladım şimdide ; Oyun dizini program files içerisinde olmamalıdır , boşluk veya Türkçe karkter içermemelidir. Lütfen oyunu boşluk ve Türkçe karakter olmayan bir dizine taşıyınız. Ancak oyun burada ; C:\Knight Online Knight Online değil KnightOnline olacak hypergibi buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hypergibi Ağustos 29, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 29, 2017 gönderildi İnceymiş harbiden teşekkürler oldu şimdi 3 dakika önce, DEVILCRAFT yazdı: Knight Online değil KnightOnline olacak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hypergibi Ağustos 29, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 29, 2017 gönderildi oto upgrade yapıldıktan sonra relogmu atıyoruz acaba ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hypergibi Ağustos 29, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 29, 2017 gönderildi Şuanda Priest Fabric alıyorum üstümü dolduruyorum ve yetecek kadarda ezik buss alıyorum ancak yapmıyor. ko4fun'da oynuyorum. Videolu anlatımı falan var mı acaba ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ramosan67 Ağustos 30, 2017 gönderildi Share Ağustos 30, 2017 gönderildi 17 saat önce, hypergibi yazdı: Şuanda Priest Fabric alıyorum üstümü dolduruyorum ve yetecek kadarda ezik buss alıyorum ancak yapmıyor. ko4fun'da oynuyorum. Videolu anlatımı falan var mı acaba ? upgrade yapta banlatayayım serverde ne kadar bot kullanan varsa hepsini izleyip video alıp banlattım en az 10 kişi :D:D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sego25 Ağustos 30, 2017 gönderildi Share Ağustos 30, 2017 gönderildi 5 saat önce, ramosan67 yazdı: upgrade yapta banlatayayım serverde ne kadar bot kullanan varsa hepsini izleyip video alıp banlattım en az 10 kişi :D:D Bu arkadaş uzaklaştırılmalı sanırım buralardan? @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
falanfilan Ağustos 31, 2017 gönderildi Share Ağustos 31, 2017 gönderildi usko güncelleme geldi 2165 oldu speedybot usko çalışıyormu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar