Funny Oluşturuldu: Ağustos 30, 2017 Share Oluşturuldu: Ağustos 30, 2017 Aşağıda eklediğim fotoğraftaki gibi skill ayarlarında bir problem yok zamanlı skiller seçili ama ilk turu döndükten sonra maga gittiği halde damage atmıyor ayarlarda da bir problem mevcut değil. Atak hızı vs ayarlarını defalarca kontrol ettim atak speed 1500 e kadar cıkardım drum yine aynı yardımcı olursanız sevinirim. @aktay28 +++++++++++++++++güncelleme+++++++++++++++ potçu rotası ayarlandığında saçma sapan bir yere dönüş yapıyor potçu sonrasında.... şuan okçu karakterde deniyorum. Wolf atarken 3 adet wolf yiyor. gemden ts basarken 2 adet gem kullanıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
falanfilan Ağustos 31, 2017 gönderildi Share Ağustos 31, 2017 gönderildi usko 2165 oldu spedy bot çalışıyormu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Funny Ağustos 31, 2017 gönderildi Yazar Share Ağustos 31, 2017 gönderildi güncellll. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ernado20 Ağustos 31, 2017 gönderildi Share Ağustos 31, 2017 gönderildi Aynı problem bendede var hatta okçuda r atack atınca atack baştınca direk dc yiyorum atack hızları ve mesefasi düzgün ayarlandığı halde Ayrıca aynı sorun okçudada var mana yiyor ok gidiyor fakat damage vurmuyor skiller @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ernado20 Eylül 2, 2017 gönderildi Share Eylül 2, 2017 gönderildi USKOdada aynı problem var düzeltilicek mi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Yardımcı_Koxper Eylül 3, 2017 gönderildi Share Eylül 3, 2017 gönderildi Okçular R atak dc verir. O mana yemesinin nedeni mesafenin fazla olması. Ayrıca wh açarsanız hata vermez DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ernado20 Eylül 4, 2017 gönderildi Share Eylül 4, 2017 gönderildi Mesafe ile alakalı değil mana sorunu herşeyi denedim aynı şekilde mana yemeye devam ediyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Funny Eylül 7, 2017 gönderildi Yazar Share Eylül 7, 2017 gönderildi Konu Güncel@DEVIL CRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 8, 2017 gönderildi Share Eylül 8, 2017 gönderildi seri 33 çalışmaz @Funny fixleneli bayağı oluyor ayrıca arkadaş cevap vermiş yine de yazayım ben okçuda r atak açmak dc sebebidir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Funny Eylül 8, 2017 gönderildi Yazar Share Eylül 8, 2017 gönderildi 11 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: seri 33 çalışmaz @Funny fixleneli bayağı oluyor ayrıca arkadaş cevap vermiş yine de yazayım ben okçuda r atak açmak dc sebebidir Üstad 33 kullanmıyorum zaten. Fixlendiğini biliyorum. Sorun tekli skillerde yapıyor bu problemi. Ayırca Okçuda R açınca karakterin dc yiyeceğini koxp kullıyorum diyen herkes bilir. Bilmeyende sorun vardır. 2 Adet de sorun belirttim yukarıda ben. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 9, 2017 gönderildi Share Eylül 9, 2017 gönderildi skill sekmesinden görüntü atabilir misin @Funny Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Funny Eylül 9, 2017 gönderildi Yazar Share Eylül 9, 2017 gönderildi 12 saat önce, DEVILCRAFT yazdı: skill sekmesinden görüntü atabilir misin @Funny hocam attıgım görüntü zaten skill sekmesi. orda 18 27 35 39 atıyor karakter ama bazen ilk turdan sonra bazende en başından itibaren bu şekilde. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Funny Eylül 16, 2017 gönderildi Yazar Share Eylül 16, 2017 gönderildi On 09.09.2017 at 04:19, DEVILCRAFT yazdı: skill sekmesinden görüntü atabilir misin @Funny siz ilgilenene kadar ben botun süresini bitirdim. bu sıkıntılar yüzünden tekrardan bot almadım. bazen ilgi alakayı sıfıra indiriyorsunuz yemin ediyorum çok ayıp. 30 Ağustosta açmısım konuyu bugün 16 eylül. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Eylül 17, 2017 gönderildi Share Eylül 17, 2017 gönderildi Atak hızını abartırsan skillerde sekme olur 1300-1500 arası dene. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Funny Eylül 17, 2017 gönderildi Yazar Share Eylül 17, 2017 gönderildi 6 saat önce, MrPunisher yazdı: Atak hızını abartırsan skillerde sekme olur 1300-1500 arası dene. 1600 e kadar denedim yine aynı problemler mevcut. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Funny Eylül 19, 2017 gönderildi Yazar Share Eylül 19, 2017 gönderildi @MrPunisher çözüm sunulacak mı yoksa yine iplemez mi takılacaksınız ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar