Jump to content
  • Kaydol

Mana gittiği halde skill vurmama problemi

Funny
 Share

Önerilen Mesajlar

Aşağıda eklediğim fotoğraftaki gibi skill ayarlarında bir problem yok zamanlı skiller seçili ama ilk turu döndükten sonra maga gittiği halde damage atmıyor ayarlarda da bir problem mevcut değil. Atak hızı vs ayarlarını defalarca kontrol ettim atak speed 1500 e kadar cıkardım drum yine aynı yardımcı olursanız sevinirim. @aktay28 

+++++++++++++++++güncelleme+++++++++++++++

potçu rotası ayarlandığında saçma sapan bir yere dönüş yapıyor potçu sonrasında....

şuan okçu karakterde deniyorum. Wolf atarken 3 adet wolf yiyor. gemden ts basarken 2 adet gem kullanıyor.

Ln9mYa.jpg

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

11 saat önce, DEVILCRAFT yazdı:

seri 33 çalışmaz @Funny  fixleneli bayağı oluyor
ayrıca arkadaş cevap vermiş yine de yazayım ben okçuda r atak açmak dc sebebidir

Üstad 33 kullanmıyorum zaten. Fixlendiğini biliyorum. Sorun tekli skillerde yapıyor bu problemi.

Ayırca  Okçuda R açınca karakterin dc yiyeceğini koxp kullıyorum diyen herkes bilir. Bilmeyende sorun vardır. 2 Adet de sorun belirttim yukarıda ben.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

On 09.09.2017 at 04:19, DEVILCRAFT yazdı:

skill sekmesinden görüntü atabilir misin @Funny

siz ilgilenene kadar ben botun süresini bitirdim. bu sıkıntılar yüzünden tekrardan bot almadım. bazen ilgi alakayı sıfıra indiriyorsunuz yemin ediyorum çok ayıp. 30 Ağustosta açmısım konuyu bugün 16 eylül.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...