manyak19946 Oluşturuldu: Eylül 2, 2017 Share Oluşturuldu: Eylül 2, 2017 1 ci client ile oyuna giriyorum koxp acılıyor ama 2 ci clientte kopxdan id sifre girdikten sonra giriş yap diyorum öyle kalıyor sorun nedir acaba Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
manyak19946 Eylül 2, 2017 gönderildi Yazar Share Eylül 2, 2017 gönderildi arkadaşlar ek olarak kopxta bir süre sonra faceden msj gelir gibi ses geliyor o ne dir acaba Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Yardımcı_Koxper Eylül 3, 2017 gönderildi Share Eylül 3, 2017 gönderildi Clientleri c d olarak kopyaladinmi. Yapti isen clientleri ac Id şifre yaz sonra tek tek oyuna gir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Merdoo67 Eylül 4, 2017 gönderildi Share Eylül 4, 2017 gönderildi Beyler bende oyun c de ordan gırıyorum ama 2. koxpu acınca dırek id şifre yeri gelir gelmez knight online client çalışmayı durdurdu diyor ilk girdiğm oyndan atıyor bi yardımcı olabilir misiniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar