maskulen1190 Oluşturuldu: Eylül 5, 2017 Share Oluşturuldu: Eylül 5, 2017 Merhaba, bi 10dk önce bende acme v2 aldım ancak nasıl giriş yapacağım bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akahoshi Eylül 5, 2017 gönderildi Share Eylül 5, 2017 gönderildi Doğru sürümü indirip keyi yüklediysen. Knight online exe ninyüklü olduğu uzantıyı seç C:\KO1 gibi. Sonra id password yazıp giriş yap de oyun gelir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
maskulen1190 Eylül 5, 2017 gönderildi Yazar Share Eylül 5, 2017 gönderildi 13 dakika önce, akahoshi yazdı: Doğru sürümü indirip keyi yüklediysen. Knight online exe ninyüklü olduğu uzantıyı seç C:\KO1 gibi. Sonra id password yazıp giriş yap de oyun gelir. kardeş key gelmedi daha key nereden geliyor ne kadar sürede geliyor yardımcı ol lütfen kimse ilgilenmiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
maskulen1190 Eylül 5, 2017 gönderildi Yazar Share Eylül 5, 2017 gönderildi 1 saat önce, maskulen1190 yazdı: @MrPunisher merhaba konu ile ilgili mesaj attım lütfen geri dönüş yapın forumda problem ile ilgili bi konu bulamadım satın alma işlemi tamam her şey tamam ama key yok key ne zaman gelir nereden gelir yaklaşık 1 saat oldu alalı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar