akahoshi Oluşturuldu: Eylül 6, 2017 Share Oluşturuldu: Eylül 6, 2017 Windows 10 'da Knightonline.exe çalışmayı durdurdu hatası alanlar için bir yol buldum. Devilcrafty nin açtığı konudaki çözüm işe yaramazsa bunları yapınız. Benim bilgisayarımda Uyumluluklar Koxp Launcer Win8 Ayrıca Yönetici olarak değiştirin. Knight Launcher Win8 Knightonline.exe Win8 Normalde DEP kapalı olması gerekiyor ancak bende çalışmadığı Knightonline exe , Launcher , ACME launcher , Option ( bunu yapmasanızda olur ancak garanti olsun diye yaptım ben) Bu 4 dosyayı DEPTEN seçip tamam diyoruz. DEP i kapalıyken açacaksanız bilgisayar reset gerekiyor. Multi client ile girenler her client için ayrı ayrı yapmaları gerekir ben 2 tane yaptım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 8, 2017 gönderildi Share Eylül 8, 2017 gönderildi Teşekkürler paylaşımın için iyi niyetinden dolayı skype üzerinden yaz koxpuna süre hediye edeyim akahoshi buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar