MrPunisher Oluşturuldu: Eylül 11, 2017 Share Oluşturuldu: Eylül 11, 2017 (düzenlendi) 1. Koxpunuzu aldım key nereye geliyor ? Aldığınız key sonteklif mesaj kutunuza geliyor. 2. Koxpa keyi nasıl yüklerim ve nasıl indiririm ? http://devilcrafty.net/videos/ kısmında anlatım videoları mevcut. 3. Oyundan ban yedim ne yapmalıyım ? Ban yediğiniz zaman yapacak herhangibirşeyimiz yok lütfen bizimle iletişime geçmeyin 3. parti yazılım sonuçta sizin kullanımınıza göre ban yeme riskinizde var. 4. Koxpla girerken hata ile karşılaşıyorum. Hangi koxpla ilgili sorunla karşılaşıyorsanız o bölümde resimli görseller ile sorununuzu açıklarsanız en kısa sürede yardımcı oluruz lütfen başka konuları floodlamayın sorununuzla ilgili. 5. Güvenlik sistemine güncelleme geldi ne yapmalıyım ? Güncelleme geldiği zaman genelde bizim bilgimiz zaten oluyor en kısa sürede bizde güncelleme yaparız ve eksik saatleri veya günleri ekleriz bunun için forumda spam yapmanıza gerek yok. 6. Ödeme ile alakalı veya key ile alakalı problem yaşıyorum. devil.craft1 skype adresini ekleyebilirsiniz (İlk olarak doğru koxpu indirdiğinize emin olmanız gerekiyor autologin ve normal sürüm var bunların keyleri farklı) 7.Usko,steamko ve ACME koxplarımız site üzerinden satılmaktadır.Soacs koxp istiyorsanız devil.craft1 skype adresini ekleyip sormanız gerekiyor sormadan kesinlikle almayın.Başka herhangibir koxpumuz bulunmamaktadır ve çıkmayacaktır. Deneme saatlerimiz : ACME Koxp : 17:00 - 19:00SpeedyBot : 19:00 - 21:00 Eylül 11, 2017 tarihinde MrPunisher tarafından düzenlendi DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar