kadoraman1 Oluşturuldu: Eylül 13, 2017 Share Oluşturuldu: Eylül 13, 2017 (düzenlendi) Alıntı ARKADAŞLAR UPGRADE VE GEM GİRDİRMA SIKINTI BİZ İŞİN AÇIGI ZATEN SUREKLI KOXP'CHATdan konuşuyoruz ama. Sayın Arkdaşlar Bize Bunu Bi tık üüstü Lazm inanki bize Upgrade Ve Gem' olmadgı Sürece İşimizi Görmuyor. Biz Farm'ci oldgumuz için Bize Gem 've Upgrade Lazım Onunda İllaki bi Yöntemi Vardır. Size Zahmet Araştırmanizi istiyoruz Kesinlik'le Bizi Yanlış Anlamayın satışlarınız. % 80 i Etkileyecektir Çünki Koxp'erların % 75 % 80 i Death'ko da oynuyor. ( Konuya Kilit Vurmayın.. ) Eylül 13, 2017 tarihinde kadoraman1 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
1994muslu Eylül 13, 2017 gönderildi Share Eylül 13, 2017 gönderildi kesinlikle öyle biz bu konuda bı çözüm yolu beklıyoruz ... kadoraman1 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kenanlar002 Eylül 13, 2017 gönderildi Share Eylül 13, 2017 gönderildi deathko'da upgrade fixlendi ve biz işin açıkcası almak istemioz 2. sefere ne zaman güncellenir acaba kadoraman1 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
MrPunisher Eylül 13, 2017 gönderildi Share Eylül 13, 2017 gönderildi Arkadaşlar bu yazdığımı son kez yazıyorum iyice okuyun.Server tabanlı koyulan sürelere biz birşey yapamayız bunun herhangibir çözümü yok. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kadoraman1 Eylül 13, 2017 gönderildi Yazar Share Eylül 13, 2017 gönderildi bi araştırsanz ya vardır kıyıda köşede bişiy .S kırmayın bizi bakın en azından bi çözumune :S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Eylül 13, 2017 gönderildi Share Eylül 13, 2017 gönderildi @kadoraman1 imkanı yok keyfimizden koymamazlık yapmıyoruz önceden yoktu kardeşim anlayın sizde şunu @kenanlar002 fixlendiği filan yok çalışmasını istiyorsan bussu sağ en alt slota koyuyorsun sonra anvile sağ tıklıyorsun seçeneklere dokunmadan koxptan basıyorsun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kadoraman1 Eylül 14, 2017 gönderildi Yazar Share Eylül 14, 2017 gönderildi @DEVILCRAFT evet yapıyorz onu ama normal elle basmayla aynı :S en ufak bi çözum bize yeter :S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akahoshi Eylül 15, 2017 gönderildi Share Eylül 15, 2017 gönderildi 12 saat önce, kadoraman1 yazdı: @DEVILCRAFT evet yapıyorz onu ama normal elle basmayla aynı :S en ufak bi çözum bize yeter :S Kaç hızında basıyorsun ki ben 1500 ile 2300 arasında basıyorum + sına göre. Ellerim de ağrımıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kadoraman1 Eylül 15, 2017 gönderildi Yazar Share Eylül 15, 2017 gönderildi Evet Ama Yavaş Biraz Öylede. 1250 le basıyorum bende.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar