warrior13 Oluşturuldu: Eylül 13, 2017 Share Oluşturuldu: Eylül 13, 2017 Maden bölümünde bankaya atılacak itemleri yazıyorum kayıt ediyorum botu kapatıp tekrar açtığımda kayıtlı yer siliniyor.Dosyalardan setting bölümündede kayıt ettiğim yer gözükmüyor.Botu her açtığımda bankaya atılacak itemleri tekrar girmek zorunda kalıyorum.Bir çözümü yokmu? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
warrior13 Eylül 17, 2017 gönderildi Yazar Share Eylül 17, 2017 gönderildi Yapamadığınız işlere ''anlayın artık bu bizle alakalı değil yapamıyoruz'' yazmayı biliyorsunuz.Bunlar her halukarda elinizden gelebilecek server ile alakalı olmayan şeyler fakat bunlarıda görmezlikten geliyorsunuz @devilcraft Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mann3sm4n35 Eylül 20, 2017 gönderildi Share Eylül 20, 2017 gönderildi kardesım ıyı aksamlar bana bi yardımcı olursan cok sevınırım üyelik almak ıstıyorum 2 saatlık denemeyi kullandım ama maden rpr yaptıramadım bir türlü programdan anlıyorsan geri dönüş yaparsan cok sevinirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
BAR0N Eylül 23, 2017 gönderildi Share Eylül 23, 2017 gönderildi launcher.exe yi yönetici olarak çalıştır kardeş her zaman ayarları kaydet dediğinde kaydetmesi lazım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar