rossi46 Oluşturuldu: Eylül 22, 2017 Share Oluşturuldu: Eylül 22, 2017 bu koxpda asas oynuyorum ve skill hızı ve r hızını kaç yapmam gerek skill mesafesini banlanmamak için attığım kör okcu koru gibi atıyor mana hızını kaç yapmam lazım yardım edin herşeyi denedim ama doğru düzgün bişi bulamadım birde skilleri adama vururken karşı tarafdan sadace r vuruyormuşum gibi gözüküyor help Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dnzozbrk Eylül 22, 2017 gönderildi Share Eylül 22, 2017 gönderildi Aynen oyle bende bugun satın aldım ancak asas la oynarken baska bılgısayardan bakınca skıl vurdugumuz gozukmuyor r vuruyosak r vurdugumuz gozukuyor sadece bu cok tehlıkelı K0XP dıye bagırıyor resmen..bı skılı bıcaklarla ok atarmıs gıbı vuruyor ona cok guldum ve benı cok korkuttu hıc profesyonel degıl yada bızmı ayarını yanlıs yapıyoruz bılmıyorum su konuya destek verırsenız bızım durumumuzdakılere yardımcı olmus olursunuz ... asas pk ve farm ıcın kullanıcam ancak ayarlar ne olmalı bu sekıle kullanmak ımkansız Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dnzozbrk Eylül 22, 2017 gönderildi Share Eylül 22, 2017 gönderildi eskı surumu ındırmısım sımdı daha ıyı kusura bakmayın .skıl sırası -sectıgımız gıbı dımı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
eren2882 Eylül 23, 2017 gönderildi Share Eylül 23, 2017 gönderildi bende normal gözüküyor sikiller vurdunda güzel karşı taraf anlayamıyor asas da.Ama biraz minor failed veriyo manayı kaçırıyor ara ara Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar