SİYAHGİYENADAM Oluşturuldu: Ekim 1, 2017 Share Oluşturuldu: Ekim 1, 2017 uskoda koxpla para kasabilirmiyim ? beyler koxp alıp almamakta kararsızım . para kasabilecigimi bilsem koxp alıcam yardımcı olunn pls Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
lacer44 Şubat 17, 2018 gönderildi Share Şubat 17, 2018 gönderildi kasabilirsin lakin ilk kullanımın ise dikkat etmelisin ban yeme olasılığın var senin yapacağın hatalardan kaynaklanan mesela slot kavgasına girmemek legit mod da kullanmak duvarlara takılacak yerde bırakmamak ve partyde iken atak yaparken konuşmamak aynı anda atak yapıp yazı yazamazsın mantığı:) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
okulll Mart 16, 2018 gönderildi Share Mart 16, 2018 gönderildi Sürü gibi adam var düşün Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
masterengineer07 Mart 18, 2018 gönderildi Share Mart 18, 2018 gönderildi ban yemezsen evet cigerım kasabılırsın ama cok sıkı adamlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tberr Mart 24, 2018 gönderildi Share Mart 24, 2018 gönderildi Ben Gordion'da denedim Banlandım. ''Slot Cardinal''. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ozcan9356 Mart 24, 2018 gönderildi Share Mart 24, 2018 gönderildi Abartılı kullanmadığın sürece kasabilirsin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar