rapper53 Oluşturuldu: Ekim 9, 2017 Share Oluşturuldu: Ekim 9, 2017 Drakingame 2.Hesap Açılımı Hata Drakingamede ilk hesaba giriş yapiyorum oyuna giriyorum 2. koxpa giriş yapa tıkladıgım an çalışmayı durdurdu hatası verip 1.clientte kapanıyor 2.client acilmiyor . dep ayarları yapılı yönetici olarak çalıştırıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nanowarrior Ekim 20, 2017 gönderildi Share Ekim 20, 2017 gönderildi upupupupupup Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SaitamaSensei Ekim 20, 2017 gönderildi Share Ekim 20, 2017 gönderildi DrakinGameye yeni patch gelmişti onunla alakalı olabilir. Launcherdan patch attırmayı dene yine de olmayabilir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Galaktof Ekim 20, 2017 gönderildi Share Ekim 20, 2017 gönderildi denedim olmuyor. birini c ye birini d ye attım clientleri öyle denedim öylede olmadı. ilk botla giriş yaptıktan sonra diğer bota tıkladıgımız anda ko exe calısmayı durdurdu diyip ilk oyunu kapatıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SaitamaSensei Ekim 20, 2017 gönderildi Share Ekim 20, 2017 gönderildi Şimdi, Galaktof yazdı: denedim olmuyor. birini c ye birini d ye attım clientleri öyle denedim öylede olmadı. ilk botla giriş yaptıktan sonra diğer bota tıkladıgımız anda ko exe calısmayı durdurdu diyip ilk oyunu kapatıyor. drakingameye koxp ile 1 char açabiliyor musun ? Ben şuanda onuda yapamıyorum oto atıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Galaktof Ekim 20, 2017 gönderildi Share Ekim 20, 2017 gönderildi deathko da 1 tane acabiliyorum drakin de denemedim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SaitamaSensei Ekim 20, 2017 gönderildi Share Ekim 20, 2017 gönderildi 5 dakika önce, Galaktof yazdı: deathko da 1 tane acabiliyorum drakin de denemedim. ben iki oyuna da giremiyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ekim 22, 2017 gönderildi Share Ekim 22, 2017 gönderildi çözünürlükle alakalı olduğunu ve çözdüğünü söylemiş arkadaşın biri deneyin genel bir hata değil Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Galaktof Ekim 25, 2017 gönderildi Share Ekim 25, 2017 gönderildi On 22.10.2017 at 17:46, DEVILCRAFT yazdı: çözünürlükle alakalı olduğunu ve çözdüğünü söylemiş arkadaşın biri deneyin genel bir hata değil her çözünürlükte tek tek denedim. :S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar