qreddy Oluşturuldu: Ekim 13, 2017 Share Oluşturuldu: Ekim 13, 2017 OYUN GİRİŞ HATASI ACME ! ACİL YARDIM GİRİŞE TIKLADIĞIMDA oyun başlatma hatası kod 1. gelişmiş hata kodu 2 HATASINI ALIYORUM ACİL YARDIM BİLEN DUYAN ! Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akahoshi Ekim 13, 2017 gönderildi Share Ekim 13, 2017 gönderildi (düzenlendi) Bir saat önce, qreddy yazdı: OYUN GİRİŞ HATASI ACME ! ACİL YARDIM GİRİŞE TIKLADIĞIMDA oyun başlatma hatası kod 1. gelişmiş hata kodu 2 HATASINI ALIYORUM ACİL YARDIM BİLEN DUYAN ! şuan koxpta değil ACME kaynaklı sorun var oyuna normal de girmiyor. Drakin game ve Death ko da ve başka ACME lerde de geçerlidir. Arada bir normal olarak girmeyi deneyin. Girişten sonra karakter kısmına kadar gelip oyundan atıyor beni. Ekim 13, 2017 tarihinde akahoshi tarafından düzenlendi Ekleme qreddy buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
qreddy Ekim 13, 2017 gönderildi Yazar Share Ekim 13, 2017 gönderildi Bir saat önce, akahoshi yazdı: şuan koxpta değil ACME kaynaklı sorun var oyuna normal de girmiyor. Drakin game ve Death ko da ve başka ACME lerde de geçerlidir. Arada bir normal olarak girmeyi deneyin. Girişten sonra karakter kısmına kadar gelip oyundan atıyor beni. Şu an oyunda bir problem yok ama. Ben hiç ulaşamıyorum giriş e tıkladığımda bu hatayı alıyorum direk. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
qreddy Ekim 13, 2017 gönderildi Yazar Share Ekim 13, 2017 gönderildi @DEVILCRAFT yardımcı olur musun saatler boşa gidiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akahoshi Ekim 13, 2017 gönderildi Share Ekim 13, 2017 gönderildi Hmm o zaman bilemem. Ama şunları yapıp bir dene. Antivirüs , Windows Defender varsa kapat. Güvenlik duvarını kapat Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
qreddy Ekim 13, 2017 gönderildi Yazar Share Ekim 13, 2017 gönderildi 26 dakika önce, akahoshi yazdı: Hmm o zaman bilemem. Ama şunları yapıp bir dene. Antivirüs , Windows Defender varsa kapat. Güvenlik duvarını kapat hepsini denedim yine aynı problem Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
domest1c Ekim 14, 2017 gönderildi Share Ekim 14, 2017 gönderildi aynen devam Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nanowarrior Ekim 20, 2017 gönderildi Share Ekim 20, 2017 gönderildi merhabalar ben suan aldım giris yapıyor char ekranında atıyor neden acaba ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar